Raidījums sarunājas ar skolotāju, kura atklāj – kāpēc vakcīnai teica NĒ un aizgāja no darba

Iemesli esot vairāki – viņas tēvs savulaik aizgājis ar insultu. Ja nu tas mantots… ja nu trombi… ir bail…

Es baidos, teikšu atklāti, es baidos no šīs vakcīnas, jo neviens ārsts nevar pateikt, kādas tad būs šīs blaknes, ja viņas būs.

Nu, un otra lieta ir arī tā, ka es esmu bijusi onkoloģijas slimniece un šobrīd lietoju zāles, kuru saderība ar šīm vakcīnām arī nav pētīta, un neviens nevar pateikt, kā tas būs,” viņa skaidroja.

Un vēl – visu šo pandēmijas laiku viņa daudz braukusi ar sabiedrisko transportu, ikdienā arī bijusi kopā ar daudziem bērniem, kas puņķojas un klepo, bet viņai – ne iesnu, ne kovida, nekā. Un vēl Daigas atmiņā – vienīgā reize, kad viņa nopietni bijusi saslimusi ar gripu, bija tieši tad, kad pret to vienīgo reizi potējās.

“Man šī saslimšana bija tiešām smaga, es atceros, toreiz divas nedēļas no gultas izkāpt nevarēju un tikai trešajā nedēļā sāku atkopties, un pēc tam ilgi vēl nejutos pietiekami spēcīga, kaut gan jau gāju uz darbu.

(..) Tieši tajā gadā, kad es biju vakcinējusies; un tad es toreiz sapratu, ka vairs nekad neko tādu [nedarīšu], kaut gan es arī pirms tam ar gripu nebiju slimojusi. Es šobrīd uz šo visu notiekošo skatos ļoti, ļoti piesardzīgi.”

Savā skolā viņa nav vienīgā, kas vakcīnai pateikusi nē, apzinoties, ka skola un skolēni jāatstāj.

“Jā, šobrīd turpinās arī iesniegumu rakstīšana. Ir, kas jau ir aizgājuši, ir, kas vēl ies, ir, kas ir gatavi uz atstādināšanu. Kā kurš, katram ir savs ceļš. Cits ir gatavs cīnīties līdz pēdējam.”

Lasi arī: “Kā atvērta zelta lāde”: no 20. līdz 23. novembrim  3 zodiaka zīmēm nauda var burtiski gāzties pār galvu

Viņa gan ne ar vienu cīnīties negrib, jūtas nogurusi, ko darīt tālāk – nezina.

Daiga sacīja:

Cenšos nekrist nekādās depresijās. Es zinu, ka būs iespējas citas kaut kādas, pagaidām man vēl nav atbildes, droši vien pēc pusgada, gada es jau kaut ko būšu atradusi, izdomājusi. (..)

Šobrīd arī pieļauju, ka mēs varētu pārcelties atpakaļ uz laukiem un mēģināt dzīvot no tā, ko paši spējam sev sagādāt.

Protams, pilnīgi bez finansēm arī šajos laikos nevar dzīvot, kaut kādām naudām ir jābūt, kaut vai lai rēķinus kaut kādus samaksātu.”

 

Lūk video:

Spread the love

Pievienot komentāru