Rasela Granta horoskops visām zodiaka zīmēm līdz 17. aprīlim

Lauva

Darbā parādīsies vairāk pienākumu. Tie tieši vai netieši būs saistīti ar radošumu. Nav vajadzības no tiem atteikties. Tas palīdzēs nostiprināt autoritāti, kā arī sniegs finansiālu apbalvojumu.

 

Jaunava

Par jums parūpēsies tas cilvēks, no kā to vismazāk gaidiet. Ļoti iespējams, tas liks pa jaunam paskatīties uz savu apkārtni. Neatsakieties no dalības masu pasākumus.

 

Svari

Jūs atradīsieties svarīgas izvēles priekšā. Svariem nebūs viegli izšķirties. Kad viņi ieraudzīs visu kopainu un varēs pieņemt savu lēmumu, viņu priekšā atklāsies jauni fakti. Viņi maz ietekmēs situāciju, tāpēc tiem var nepievērst tik lielu uzmanību. Negaidīts piedāvājums var novirzīt no ceļa. Nemainiet savus plānus.

 

Skorpions

Panākumi gaida tos zodiaka zīmes pārstāvjus, kuri ir aizņemti ar jauniem ģimenes vai darba projektiem. Skorpioniem būs laika, lai paņemtu pauzi un pārskatītu savus plānus. Iespējams, izmainīsies prioritātes.

 

Strēlnieks

Aktīvi paplašināsies paziņu loks. Tieši tāpat izaugs jaunu iespēju skaits. Strēlniekiem nevajadzētu tās palaist garām, jo tā ir biļete uz jaunu un laimīgu dzīvi. Daži apkārtējie gaida, ka jūs uzņemsieties uz sevi lielāku atbildību. Viss būs atkarīgs no jūsu lēmuma.

Lasi arī: Veiksme, labklājība un panākumi neatstās tos, kas spēs atbrīvoties no šīm trim bailēm

Mežāzis

Neatsakieties no tēriņiem, kas saistīti ar dzīves apstākļu uzlabošanos. Droši pērciet sadzīves tehniku, mēbeles. Neekonomējiet uz lietām, kuras sniedz komfortu. Pēc īsa laika jūs sev teiksiet paldies par šo lēmumu.

 

Ūdensvīrs

Motivācijas jums netrūkst. Jūs esat par sevi pārliecināti un mērķtiecīgi virzāties pretī mērķiem. Ar tādu noskaņojumu jums pilnīgi viss ir iespējams. Tomēr daži cilvēki līdzās nebūs tik entuziastiski. Viņa nav gatavi virzīties uz priekšu ar jums vienā ritmā. Iespējams, nāksies viņus atstāt aizmugurē un doties uz savu mērķi vienatnē.

 

Zivis

Esiet uzmanīgi komunikācijā ar citiem. Daži kolēģi palūgs jūs padalīties ar viņiem savās idejās. Neesiet naivi un pārlieku atklāti. Pastāv risks, ka jūsu idejas vienkārši nozags un pacentīsies realizēt. Pierādīt, ka tās ir jūsu ieceres, neizdosies.

Spread the love

Pievienot komentāru