Resnītei neļāva izmantot Disnejlendas atrakcijas. Tu pat iedomāties nespēj, ko viņa aiz dusmām izdarīja!

 

Bet kāda gan bija sievietes vilšanās un dusmas, kad lielā svara dēļ izklaides parka darbinieki viņu neielaida nevienā no atrakcijām! Ilgi gaidītās jautrības vietā viņa visu dienu tikai vēroja, kā izklaidējas citi. Tajā brīdī Fiona saprata, ka velti nav klausījusi ārstu ieteikumiem.

Viņa nolēma nopietni ķerties klāt pie svara samazināšanas pasākumiem. Neveselīgos ēdienus aizstāja ar diētiskām maltītēm, tostarp dažādiem salātiem un ziedkāpostu picu, kā arī sāka nodarboties ar fitnesu. Vēlme izmantot atrakciju parku sievietei kļuva par lielisku motivētāju zaudēt svaru. Fiona nolēma, ka iegriezīsies Disnejlendā katru gadu, kamēr vien nevarēs pilnvērtīgi izbaudīt atrakciju priekus.

 

Divu gadu laikā Fionai izdevās zaudēt vairāk nekā 100 kilogramu! Jaunietes izskats tagad ir krasi mainījies, viņai ir draugs – abi ir saderinājušies un gatavojas kāzām. Bet pats galvenais – Fiona beidzot ir piepildījusi savu sapni! Sieviete atzina, ka vienkārši raudājusi aiz laimes, kad pirmo reizi varēja izbraukāt visas atrakcijas Floridas Disnejlendā.

Lasi arī: Aija Andrejeva beidzot atklāj, kāpēc izšķīrās ar vīru

“[Agrāk] es mēdzu teikt, ka nevaru zaudēt svaru slikta metabolisma dēļ, bet patiesībā tā bija aizbildināšanās. Atvaļinājums Floridā kļuva par stimulu, kas man bija nepieciešams, lai kaut ko mainītu savā dzīvē. Es pievienojos sociālajam tīklam Instagram, lai saņemtu atbalstu, bet tagad cilvēki vēršas pie manis, lai gūtu iedvesmu. Ja man tas izdevās, tad jebkurš cits var izdarīt to pašu,” norādīja apņēmīgā dāma.

Viņa bija nogurusi “staipīt līdzi” milzīgu lieko svaru un nometa kopumā 102 kilogramus. Tomēr laiku pa laikam Fiona neatsaka sev mazus gastronomiskus prieciņus.

 

“Vai nav malacīte? Ne kuram katram tāda motivācija nav! Padalies, ar šo  rakstu lai citi smeļās motivāciju!”

 

Spread the love

Pievienot komentāru