Saraksts ar produktiem, kuri var veicināt vēža un neauglības attīstību; Visticamāk, tos lieto arī tu

Mūsdienās liela daļa pārtikas produktu netieši veicina to, ka mēs un mūsu bērni var palikt neauglīgi. Tāpat, mūsdienu pārtikas dēļ, pastāv patipināti riski saslimt ar vēzi. 

 

Vairāk par mūsdienu pārtikas ietekmi uz neauglību varat lasīt ŠEIT! 

 

Tāpat mūsdienu pārtika rada KRIENTI lielāku slodzi un kaitējumu bērnu zobiem. Kāds zobu ķirurģijas speciālists norāda, ka strādā par zobārstu rajona klīnikā un dienā pieņem no 20 līdz 50 cilvēkiem.

Viņš atzīmē, ka brīdī, kad jūs bērniem pērkat McDonald’s produktus, gāzētos dzērienus, čipsus, krekerus un pusfabrikātus, jūs tos padarāt par bojātu zobu paraugiem. Speciālists norāda, ka pie viņa atved trīsgadīgu bērnus, kuriem nav veselīgu zobu. Kādreiz tā gadījās reti, bet tagad tas notiek regulāri.

Rūpniecība ir attīstījusies, tagad ražošana ir automatizēta un robotizēta.

Mēs pārejam uz jaunu tehnoloģisko struktūru, kurā cilvēku nozīme ir pakārtota.

Lasi arī: No kā kaifo gandrīz visas sievietes

Lai mūsu  bērni izdzīvotu, mums jāsāk ļoti piedomāt. Jebkurš brauciens uz veikalu var kļūt par nopietnu netiešo pārbaudījumu  jums un jūsu bērniem. Problēma ir arī tā, ka neveselīgākie produkti bieži ir paši lētākie un cenas ziņā izdevīgākie, savukārt ēst veselīgi ir krietni dārgāk un lielāks sities par ģimenes budžetu!

Būtiski arī uzsvērt, ka Latvijā kopumā pārtika ražošanas standarti ir augstāki nekā daudzviet citur pasaulē, tāpēc mūsu veikalos atrodamā pārtika vidēji ir daudz veselīgākā, nekā citur pasaulē.

Un tomēr, cenšaties Izņemiet no uztura šādus pārtikas produktus:

 

Šķir otru lapu, lai lasītu sarakstu

Spread the love

Pievienot komentāru