Satriecoši – no apalītes par elegantu skaistuli! Kā pēdējos gados mainījusies Džima Kerija vienīgā meita

1995.gadā, kad Džims iesniedza šķiršanās pieteikumu, viņš jau peldējās slavas staros un bija pasakaini bagāts, tāpēc kompensācija bijušajai sievai, kura bija paspējusi pierast pie greznības, sasniedza veselus 7 miljonus dolāru.

Lasi arī: Kāpēc medus burkā veidojas baltas putas un ko tas nozīmē. Tev jāzina, lai tev “neiesmērētu” viltotu mēslu

Neskatoties uz saspringtajām attiecībām ar bijušo laulāto draudzeni, pēc šķiršanās Džims Kerijs bieži tikās ar meitu un ņēma viņu līdzi uz dažādiem pasākumiem.

 

View this post on Instagram

 

Happy Fathers Day! ❤️#jimcarrey #janecarrey #happyfathersday #father #daughter

A post shared by Jim Carrey Online (@jimcarreyonline) on

Laika gaitā Džeina sāka interesēties par mūziku. Viņa pat bija līdere grupā “Jane Carrey Band”. Pirmo reizi viņa sevi skaļi pieteica 2012. gadā, kad izturēja dziedāšanas šova “American Idol” kvalifikācijas kārtu. Toreiz 24 gadus vecā Džeina sacīja, ka viņai esot bijis “grūti uzaugt tēva ēnā un mēģināt atrast savu vietu pasaulē”.

 

View this post on Instagram

 

Happy Mother’s Day to Jim’s daughter Jane, Jane’s mother Melissa and all moms out there! #jimcarrey #janecarrey #melissawomer #happymothersday #mothersday

A post shared by Jim Carrey Online (@jimcarreyonline) on

  1. gadā Džeina apprecējās ar mūziķi Aleksu Santanu un dāvāja viņam dēlu Džeksonu Rileiju. Tomēr jau pēc gada laulība izjuka, un jaunā sieviete arvien ciešāk pieķērās tēvam, kas viņu dažādi atbalstīja. Bet pats Džims ir atzinis, ka dievina mazdēlu un uzskata, ka viņa meita ir labākā māte pasaulē.
  2. gadā Džeina ierakstīja skaņu celiņu filmai “Stulbs un vēl stulbāks-2” (“Dumb and Dumber – 2”), bet 2017. gadā – radīja mūziku dokumentālajai filmai “Džims un Endijs: Lielā robeža”. Meitene arī iejutās komiķes lomā, piedaloties seriālā “Hooligans” (“Huligāni”) un organizējot izklaides programmu “Jane Kerry Show” (“Džeinas Kerijas šovs”).

 

View this post on Instagram

 

#TBT family ? Jim and her daughter Jane ? #JimCarrey #JimCarreyFans ❤️ #Thursday #JaneCarrey

A post shared by Jim Carrey Fans ✪ (@thejimcarreyfans) on


“Tēvs man sniedzis daudz svarīgu dzīves mācībstundu. Viņš teica, ka es varu piedzīvot neveiksmi, ja kaut ko darīšu bez mīlestības un atdeves, tāpēc man jābūt drosmīgai un jādara tas, kas sagādā prieku un baudu,” izteikusies jaunā skaistule.

 

View this post on Instagram

 

Family is everything ❤️ #jimcarrey #janecarrey

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__) on

Džims vienmēr ir mudinājis meitu sekot lolotajiem sapņiem. Viņš arī licis meitai saprast – lai kas arī notiktu, mīlošais tēvs vienmēr nāks palīgā, pat tad, ja tev jau ir vairāk nekā 30 gadu. Ar šādu atbalstu var iekarot visu pasauli!

 

View this post on Instagram

 

Father and daughter ? #jimcarrey #janecarrey

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__) on

Avots: ofigenno.com

Spread the love

Pievienot komentāru