Senioram Cēsu pusē izkrāpti 100 000 eiro – lūk kādas detaļas ir zināmas un no kā jāuzmanās

 

Kādam 1945. gadā dzimušam vīrietim Cēsu pusē izkrāpti 100 000 eiro, liecina Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes informācija. 

Neskatoties uz nepārtrauktiem brīdinājumiem un aicinājumiem uzmanīties no krāpniekiem, Valsts policija joprojām saņem iesniegumus par izkrāptiem finanšu līdzekļiem. Otrdien, 25. janvārī, Valsts policijas Cēsu iecirknis saņēma iesniegumu no 1945. gadā dzimuša vīrieša, kurš ziņoja, ka ir kļuvis par krāpnieku upuri.

Vīrietis bija saņēmis vairākus zvanus no nepazīstamām personām, kuras apgalvoja, ka spēj palīdzēt atgūt finanšu platformās zaudētos naudas līdzekļus.

Lasi arī: Pasaules Veselības organizācija nākusi klajā ar pozitīvām ziņām saistībā ar iespējamo Covid pandēmijas beigšanos

Vīrietis atzinis, ka pēdējo gadu laikā bija ieguldījis ievērojamu naudas summu kādā platformā, taču ieguldīto naudu nav atguvis. Šī iemesla dēļ viņš labprāt piekritis krāpnieku palīdzībai. Iemantojot vīrieša uzticību, personas ieguva viņiem nepieciešamos vīrieša personas datus, lai no bankas konta izkrāptu naudas līdzekļus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru