Šie ir izplatītākie vēža simptomi, kurus cilvēki pārsvarā ignorē! Uzmanīgi izlasiet

3. Izmaiņas urīnpūšļa darbībā

Ja tavā urīnā ir asinis, tā varētu būt urīnpūšļa vai aknu vēža pazīme, kaut gan lielākajā daļā gadījumu tā ir urīnpūšļa infekcijas pazīme. Sākotnēji pārbaudi, vai tā ir infekcija un tikai tad sāc uztraukties par kaut ko nopietnāku.

4. Ilgstošas neizskaidrojamas sāpes

Lielākajā daļā gadījumu sāpes nav vēža pazīme, bet pastāvīgas sāpes vajadzētu pārbaudīt. Ja tev ir pastāvīgas galvassāpes, visticamāk, ka tev nav smadzeņu vēža, bet tas tik un tā ir kaut kas, ko vajadzētu pārbaudīt. Bet pastāvīgas sāpes krūšu apvidū gan varētu būt plaušu vēža pazīme.

Lasi arī: Sakot šīs frāzes, vīrietis tevi nekad negribēs precēt, tādēļ nebrīnies, ka nevari sagaidīt bildinājumu

5. Izmaiņas dzimumzīmē

Ja esi pamanījusi, ka kāda no tavām dzimumzīmēm ir izmainījusies vai ir parādījusies kāda jauna, kas neizskatās pēc parastas dzimumzīmes, konsultējies ar dermatologu. Pastāv liela iespējamība, ka tā ir melanoma – ādas vēzis.

6. Pušums, kas nedzīst

Ja tev ir kāds pušums, kas nedzīst jau aptuveni 3 nedēļas, tev to vajadzētu parādīt ārstam. Organismam pašam vajadzētu sadziedēt brūci, bet, ja tas nenotiek, tā varētu būt karcinoma – ādas audzējs.

 

Pirms sāc domāt, ka tev ir vēzis, konsultējies ar ārstu – tas, ka tev ir kāda no šeit uzrakstītajām pazīmēm neko vēl nenozīmē. Nenodarbojies ar pašmedikāciju un atstāj diagnozes uzstādīšanu speciālistu ziņā.

Vienmēr, kad pamani neparastas pārmaiņas savā ķermenī, veselībā, pat, ja tās šķiet nelielas, vienmēr vajadzētu doties pie ārsta, pārbaudīties!

Avots: www.womenshealthmag.com

Spread the love

Pievienot komentāru