Sieva viņu krāpa, tāpēc viņš noorganizēja “pārsteigumu”, kurš sajūsmināja VISU pasauli

Mana sieva vienmēr smejas, vai smaida, kad raksta īsziņas, kad es jautāju, ar ko viņa sarakstās, viņa atbild, ka vienkārši uzrakstījusi mammai. Dažkārt, viņa man saka, ka viņai vēlu jāpaliek darbā, dažādu projektu dēļ. Kad esmu piezvanījis viņas kolēģēm birojā, viņas pastāsta, ka mana sieva prom devusies jau pirms vairākām stundām. Es reiz nolēmu viņu sagaidīt pēc darba, pie biroja, bet apsargs man pastāstīja, ka tur neviena vairs nav un mana sieva ir devusies prom agrāk.

 

Izteiktāki mājieni

Kad es viņai pajautāju, kas notiek, viņa vienkārši pasmejas un saka man, ka nekas nenotiek un, ka man ne par ko nav jāuztraucas. Viņa ir kļuvusi ļoti vēsa pret mani arī gultā. Mēs vienmēr apskāvāmies guļot, bet vairs mēs to nedarām, kad es mēģināju viņu apskaut, viņa noņēma manas rokas un teica, ka ir pārāk nogurusi un viņai šajā pozā nav ērti. Ar to pilnīgi pietika, lai manī raisītu šaubas par viņas uzticību.

Pēdējais salmiņš bija tas, ka viņa pēkšņi pamostoties plkst. 23.30, paziņoja, ka dosies uz tuvāko veikalu, lai iegādātos pienu. Es nedomāju, ka tas ir dīvaini, jo viņa naktī parasti devās izdzert glāzi piena, virtuvē. Tomēr, viņa mājās pārnāca tikai divos no rīta. Sliktākais ir tas, ka es devos uz virtuvi un ledusskapī atradu neatvērtu piena paku.

 

Plānošana

Iepriekšējos desmit mūsu laulības gadus, viss bija ļoti jauki, viņa tā nedarīja. Es esmu labs puisis, tādēļ, es nolēmu pirmais aizpildīt šķiršanās dokumentus, bet, pirms tam, bija vēl pāris lietas, kas man jāizdara. Es noalgoju privātdetektīvu, kuram lūdzu izsekot savu sievu un uzzināt, ko viņa dara.

Privātdetektīvi ir ļoti labi un tas, kuru es noalgoju spēja savākt pietiekoši daudz pierādījumu, tos es izmantoju tiesā. Līdz viņas dzimšanas dienai bija divi mēneši un jūs noteikti jautāsiet, kādēļ es vēlējos to sagaidīt. Šo mēnešu laikā, es ievācu informāciju par lietām, kas varētu notikt. Es laicīgi atradu arī vietu, kur dzīvot, kamēr norisinās šķiršanās.

Zināju, ka tam jānotiek īstajā brīdī. Es jautāju, kā viņa vēlas atzīmēt savu dzimšanas dienu, bet viņa teica, ka man jāpaliek pie draugiem un, ka viņa ar draudzenēm dosies ceļojumā uz ārzemēm. Kādēļ? Jo viņa nevēlas atcerēties, ka ir veca, jo katru dienu viņa pavada birojā.

Lasi arī: Ja tu esi kāds no šiem 7 sieviešu tipiem, vīrietis tevi krāps ar garantiju

Labākais pārsteigums

Es viņas skapī atradu šampānieti, kā arī divas biļetes uz operu. Es zināju, ka kaut kas notiks. Es darīju to, kas vīrietim jādara. Es izvācos dienu pirms viņas dzimšanas dienas un teicu viņai, ka uz trim dienām došos pie draugiem. Viņai bija gluži vienalga un es turpināju sekot savam plānam.

Kamēr es pusdienoju netālu esošā restorānā, es piezvanīju viņas mātei, tēvam, māsām un viņas tuvākajām draudzenēm. Es viņiem pastāstīju, ka vēlos pārsteigt sievu. Mēs pie mājas durvīm atradāmies tieši astoņos no rīta, viņas mammai rokās bija torte, māsas turēja plaukšķenes, es atvēru mājas durvis tik klusi, cik vien tas iespējams.

Mēs šķērsojām gaiteni un devāmies uz guļamistabu, es atvēru durvis, saucot „pārsteigums”. Patiesībā pārsteigumu ieraudzījām mēs, jo redzējām manu sievu kailu, kopā ar citu vīrieti. Viņas māte bija tik pārsteigta, ka viņai no rokām izkrita torte, viņas draudzenes sāka kliegt, bet kailais vīrietis mēģināja atrast savas bikses.

Beigu beigās, tā bija labākā dzimšanas dienas ballīte, kādu esmu sarīkojis!”

Avots:trendingpost.net

Spread the love

Pievienot komentāru