Šī sieviete, atbilstoši aprēķiniem, esot skaistākā pasaulē – bet vai tam var piekrist? (+FOTO)

Vai esi kādreiz prātojis par to, kā izskatās pasaulē skaistākā sieviete? Turklāt nevis tāda, kura mākslīgi par tādu padarīta, bet pilnīgi dabiska meitene, kura nelieto kosmētiku nekad nav veikusi plastiskās operācijas?

Zinātnieki izstrādājuši pat matemātisku aprēķinu, kādai, pēc viņu domām, jāizskatās ideāli skaistai sejai – kādai jābūt simetrijai un proporcijām starp pieri, acīm, degunu, muti, zodu. Un, pēc zinātnieku domām, viņi ir arī realitātē atraduši sievieti, kura atbilst šim skaistuma ideālam.

 

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras visretāk apprecas – vai tava ir starp tām?

Saskaņā ar britu mediju Daily Mail, dabiski skaistākā seja pieder zilacainajai blondīnei Florencei Kolgeitai, kura strādā par pārdevēju uzkodu veikaliņā.

Lai noskaidrotu pasaulē skaistāko seju, tika rīkots konkurss, kuram pieteicās 8000 dalībnieču. Viņām tika rūpīgi notīrītas jebkuras kosmētikas paliekas, kā arī tika rūpīgi pārbaudīts, vai viņu skaistumu kaut kā nav iespaidojusi ķirurģiska iejaukšanās.

Florence uzskata, ka visām sievietēm vajadzētu pieņemt sevi tādas, kādas viņas ir, un nejust vajadzību nēsāt kosmētiku, lai citu cilvēku acīs censtos padarīt savu seju skaistāku.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru