4 Zodiaka zīmes, kuras visretāk apprecas – vai tava ir starp tām?

Šīm četrām Zodiaka zīmēm kāzu zvani zvana ļoti reti.

Nopietnas attiecības nav paredzētas visiem – un tajā nav nekā slikta, mums katram dzīvē ir vajadzīgs kas cits.

Pat tie cilvēki, kuri ir ilgtermiņa attiecībās, dažkārt mēdz satraukties par to, vai tā vispār ir pareizā izvēle – un izrādās, ka ne vienmēr.

Dažas Zodiaka zīmes ir “brīvie gari”, kuriem tik nopietnas saistības nemaz nav nepieciešamas – šīs zīmes savu dzīvi piepilda citādākos veidos, un, ja viņi noslēdz laulības saites ar kādu cilvēku, kurš atņem viņiem viņu dzirksteli, savienība noteikti nebūs laimīga.

Lasi vēl: Vīrs slepus novēroja ar ko viņa sieva nodarbojas virtuvē. Cik labi, ka viņš to paspēja uzfilmēt

 

AUNS

Auns vienmēr spēlē pēc saviem noteikumiem, tādēļ, ja jau pašā attiecību sākumā jūs visu nenoskaidrosiet, tas vienu dienu tev vienkārši tiks iemests sejā. Kāpēc? Lai gan tu domā, ka Auns, noslēdzot laulības saites, kļūs mierīgs, pēc kāda laika sapratīsi, ka šim cilvēkam tas “nestrādā”.

Nav tā, ka Auns baidās pēc kāzām zaudēt savu brīvību, viņam vienkārši šķiet, ka tas otrs cilvēks viņam netiks līdzi. Iespējams, ka otrs saredzēs, ka Auna prioritāte vienmēr būs viņš pats, tādā veidā nedodot vajadzīgo apmierinājumu attiecībās.

Lai gan Auns ir spējīgs atrast otru cilvēku, kurš spētu viņam “tik līdzi”, viņš reti kad spēj saskatīt ideālo vajadzīgo dinamiku.

 

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pārējās Zodiaka zīmes  

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru