Sieviete drosmīgi mainīja imidžu pēc tam, kad vīrs viņu pameta – pārmaiņas ir fantastiskas

Pēkšņi viņa saprata, ka ir jāatbrīvojas no tik ienīstajiem matiem! Par spīti tam, ka vecāki un vīrs viņu mīlēja. Un viņa to izdarīja. Un friziere ne tikai nogrieza un nokrāsoja matus, bet vizāžsists viņai uzklāja grimu.

Un viņa nespēja sevi atpazīt un juta ārkārtīgi lielu saviļņojumu. Tik drosmīgi! Viņa plivinājās pa māju kā tauriņš un gaidīja, kad atgriezīsies vīrs.

Bet viņas vīra reakcija bija pilnīgi negaidīta! Viņš bija nikns un sāka kliegt uz Natāliju, jo, viņaprāt, viņa pat bija sakropļota! Juris pavēlēja atgriezties salonā un atgriezt visu atpakaļ, bet meitene atteicās! Pati Natālija nezināja, kur smēlās spēkus, lai stātos pretī vīram, taču viņa savā lēmumā bija stingra.

Lasi arī: Iemesls, kāpēc vīrietis pamet sievieti, gandrīz vienmēr ir viens

Bet Juris uzskatīja, ka meitenes ar sarkaniem matiem ir krāpnieces! Un Natālija viņu krāpj! Konflikts ievilkās un uz pavēlēm atgriezt atpakaļ matu krāsu viņa stingri atteicās.

Tad viņš paziņoja, ka grib šķirties, jo negrib dzīvot kopā ar nodevēju! Un Natālija nemaz necentās strīdēties pretim un piekrita. Pārmaiņas viņu iedvesmoja tik ļoti, ka viņa ticēja, ka ir spējīga gāzt kalnus, ka viņai būs jauna dzīve bez pavēlēm un uzspiešanas. Viņa būs brīva!

Tagad Natālija ir 30 gadu veca, viņa strādā par administratori viesnīcā un mācās par pamatskolas skolotāju. Meitene nesazinas ar vecākiem, jo šķiršanās laikā viņi atbalstīja Juri. Kāda ir stāsta mācībā? Vienmēr ir jādzīvo saskaņā ar savu iekšējo pasauli!

Spread the love

Pievienot komentāru