Sieviete drosmīgi mainīja imidžu pēc tam, kad vīrs viņu pameta – pārmaiņas ir fantastiskas

Ikvienai sievietei dzīve var sagādāt pārsteigumus. Šis ir stāsts par sievieti, kura pēc šķiršanās no vīra, krasi mainīja savu ārējo izskatu.

Natālija Neusterova ir mājsaimniece no Sevastopoles. Kopš agras bērnības viņai bija ļoti gari un biezi mati. Tik gari, ka bērnībā vecāki viņu sauca par Rapunceli. 14 gadu vecumā Natālijai mati jau bija tā apnikuši, ka viņa devās pie vecākiem un sacīja, ka vēlas tos nogriezt. Bet vecāki meitu pat par šādu domu sodīja!

Viņai bija jāsamierinās un katru rītu jāpin gariem mati… Meitene veiksmīgi pabeidza vidusskolu un pienāca laiks doties uz universitāti.

Viņa gribēja mācīties par pedagogu, bet vecāki iekliedzās – kā skolotāja? Šajā profesijā taču nevarot neko nopelnīt un ir jāmācās par ekonomisti! Un Natālijai pat izdevās iekļūt budžeta grupā, kas ļoti iepriecināja mammu un tēti.

Pati meitene nedalījās savā priekā ar vecākiem… Un tikai viena doma sildīja viņas dvēseli, ka viņa pārcelsies uz dzīvi hostelī un tad viņai būs izvēles brīvība!

Tēvs paziņoja, ka, lai meita par kopmītnēm azimirst, jo tā viņa tikai noies no ceļa! Un viņa nav tāda… Tāpēc paliks vecāku mājās  un nekas, ka ceļā jāpavada gandrīz 2 stundas, bet mīļais bērns atradīsies acupriekšā.

Lasi arī: Iemesls, kāpēc vīrietis pamet sievieti, gandrīz vienmēr ir viens

Nu, protams, Nataša ar to samierinājās, bet ko gan viņa vēl varēja darīt?! Tas taču ir tētis! Viņš nemaina savus lēmumus!

Pirmos divus kursus meitene mācījās cītīgi! Lai iegaumētu ienīsto ekonomiku un pat saņemtu stipendiju! Bet dienas bija pelēkas un vienmuļas, līdz meitene pirmo reizi dzīvē iemīlējās! Juris bija gadu vecāka, arī no ekonomikas kursa, galanti izturējās, un uzreiz nolaupīja meitenes sirdi.

lurka.ru

Gadu vēlāk pāris apprecējās, bet nolēma, ka bērni var pagaidīt, jo abiem jāizmācās. Precīzāk, izlēma Juris… Jo uzskatīja, ka ir pārāk jauns, lai būtu tētis. Ģimene it kā dzīvoja saticīgi. Juris bija ģimenes galva, bet Natālija paklausīga mājsaimniece, kura nekad nestrīdējās pretim vīram.

Kad meitene saņēma diplomu, viņa vēlējās iet strādāt, bet vīrs to neļāva un teica, ka viņai jārūpējas par komfortu mājās. Protams, ja vīrs tā saka, tad viņš ir jāklausa. Gadi gāja, bet dzīvē nekas nemainījās. 28 gadu vecumā, viņa reiz skatījās kādu pārvērtību šovu un dusmās gandrīz vai aizdegās!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un redzētu kā sieviete izskatās tagad

Spread the love

Pievienot komentāru