Šīm zodiaka zīmēm Augusts būs tas veiksmīgais mēnesis

Katrai Zodiaka zīmei 2017. gadā veiksmīgie periodi būs vairāki, respektīvi, mēneši, kuros attiecīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem veiksme stāvēs klāt ik uz soļa!

AUNS

Aunus 2017. gadā sagaidīs daudz patīkamu pārsteigumu. Janvārī Marss šai zīmei piešķirs tik ļoti vajadzīgo enerģijas devu, bet martu un aprīli Venēra padarīs par mīlestībai veiksmīgākajiem mēnešiem. Marts ir īstais mēnesis, lai dalītos ar grandiozām idejām – Merkūrs, komunikāciju valdnieks, parūpēsies, lai Jūsu plāni tiktu sadzirdēti. Decembrī, pateicoties kopā saplūstošajiem Jupiteram un Neptūnam, Aunu sapņi pārvērtīsies par īstenību.

Lasi vēl: Vai zināji, ka šos mitrumu uzsūcošos maisiņus nedrīkst izmest ārā, jo tie vēlāk tev noderēs?

VĒRSIS

Lai arī šis gads Vēršiem iesāksies lēni, martā, kad Marss un Merkūrs ienāks viņu orbītā, Vērši jutīs tādu enerģijas pārpilnību, ka pilnīgi noteikti bus gatavi rīkoties! Viņi būs motivēti veikt pārmaiņas, kā arī aizstāvēs savas pozīcijas, par ko viņi saņems visu, ko vēlēsies. Aprīlī, Saulei ienākot Vērša zvaigznājā, puritāniskie Vērši atvērs sirdi un demonstrēs apkārtējiem savu patieso būtību. Jūnijā šī atvērtība palīdzēs atrast mīlestību, jo šajā mēnesī astroloģisku vizīti veiks Venēra.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru