Šis Ēģiptiešu horoskops trāpīja desmitniekā par mani un kā ar tevi? Uzzini kas tu esi pēc tā!

Fantastiska precizitāte!!!

Ēģiptiešu astroloģijā ir 12 zīmes. Katra zīme, izņemot Nīlu, simbolizē ēģiptiešu dievu vai dievieti. Katra zīme pārstāv noteiktus datumus. Un, kas nav pārsteigums, senie ēģiptieši arī uzskatīja, ka jūsu personība un dzīve ir atkarīga no tā, kādā zīmē jūs esat piedzimuši.

Nīla (1.-7. janvāris, 19. – 28. jūnijs, 1. – 7. septembris, 18. – 26. novembris).  

Svarīgi atslēgas vārdi: loģika, miers, praktiskums.

Šī ir pirmā ēģiptiešu zodiaka zīme. Nīla pārstāv sākumu.

Šīs zīmes cilvēkiem piemīt ļoti mierīgs un īgns raksturs. Viņiem nepatīk konflikti. Dažreiz viņi var atrasties kaisles varā, bet arī tādos brīžos viņi rīkojas gudri. Viņiem bieži mainās garastāvoklis. Viņi var būt mierīgi, bet pēc tam var kļūt dusmīgi.

Šīs zīmes cilvēki ir brīnišķīgi novērotāji. Viņi izmanto savus novērojumus, lai sastādītu rīcības plānu. Viņi lieliski komunicē ar citiem cilvēkiem.

Nīlas cilvēki ir analītiķi, kuriem patīk sapņot par labklājības iespējām, un par to, kā dzīvot mierīgu un klusu dzīvi. Viņiem patīk atrasties starp izsmalcinātām lietām.

Viņi ir uzmanīgi pret detaļām un vienmēr cenšas iet mierīgāko ceļu. Pirms turpināt jebkuru darbību, viņi dod priekšroku pārliecināties, ka viss ir droši. Viņi ir lēni un piesardzīgi. Tie ir ļoti praktiski cilvēki.

Nīlas zīmes cilvēki ir nopietni un izvēlas tādu darbošanos, kas atbilst viņu praktiskajam, centīgajam un analītiskajam prātam. Tā kā viņu zīme nozīmē sākumu, viņi, iespējams, vēlēsies uzsākt paši savu biznesu.

Veiksmīgās krāsas: sarkana un zila.

Svētais dzīvnieks: antilope.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Amona-Ra un Seta zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Mežāzis

Lasi vēl: Pēc darba nav spēka kaut ko gatavot? Ātri pagatavojamie pīrāgi — un tu esi labākā mamma pasaulē!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru