Šis ir topošo māmiņu horoskops. Šeit tu vari uzzināt cik ilgas būs tavas dzemdības

AUNS

Lai arī šī zodiaka zīme to vien dara, kā nepacietīgi gaida bērna atnākšanu, Auns būs spiests iemācīties gaidīt. Auns piedzīvos dzemdības, kas ilgs 12 – 13 stundas. Labās ziņas ir tās, ka par spīti tam, ka dzemdību pirmā daļa norisināsies lēni, otra būs galā vienā acu mirklī.

VĒRSIS

Šiem pašaizliedzības meistariem izdosies visu savu mātišķo enerģiju ievirzīt tā, lai garantētu īsas un vieglas dzemdības, tā kā Vērša zīmē dzimušās sievietes var gaidīt īsas un jaukas dzemdības, kas ilgs mazāk par piecām stundām, kā arī ļoti ātru bērna nākšanu pasaulē.

Lasi vēl: Mamma un divi bērni nomira dēļ automašīnas defekta. Lūdzu, nepieļaujiet šādu kļūdu, ja pārvietojaties ar auto!

DVĪŅI

Dvīņiem nepatīk piedzīvot sāpes, jo tās var viņiem likt stāties pretī dabiskajiem dzemdību procesiem. Dvīņu zīmē dzimušās sievietes noteikti piedzīvos lēnāku dilatāciju, tāpēc ieplāno vismaz 15 stundu ilgas dzemdības.

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušās sievietēs ir spēks, ar ko noteikti būtu jārēķinās. Ņemot vēra to, ka viņas darbojas gandrīz vai iekšējā līmenī, viņas ātri spēj pielāgoties ķermeņa vajadzībām un necīnīsies pret sāpēm, spēks un spēja atslābināties palīdzēs koncentrēties un ienest šajā pasaulē jauno dzīvību tik vien kā 10 stundu laikā.

LAUVA

Spēcīgās Lauvas zīmē dzimušās sievietes var mēģināt cīnīties ar kontrakcijām kustoties un rūcot, un tā ir laba zīme. Ļaujot sevi pārņemt pirmatnīgajam garam, šīs sievietes bērnu pasaulē laidīs sešus stundu laikā kopš pirmajām dzemdību pazīmēm.

JAUNAVA

Jaunavas bieži vien par daudz piedomā pie visa, tādēļ viņām būs visgrūtāk atbrīvoties un ļaut dabai darīt to, kas jādara. Jaunavas zīmē dzimušās sievietes var gaidīt visnotaļ ilgas 18 stundu dzemdības.

Lasi vēl: Apmēram 97% vecāku pieļauj šo kļūdu, kad dodas pastaigās ar savu bērnu, taču tā var maksāt jūsu bērna dzīvību!

SVARI

Šī līdzsvarotā zīme noteikti zina, cik vērtīgi ir apbruņoties ar zināšanām. Svari noteikti pavadīja visu grūtniecības laiku izglītojoties par dzemdībām, kā arī izstrādājot sev rīcības plānu kontrakciju gadījumā. Sagatavošanās darbi palīdzēs saīsināt dzemdības līdz deviņām stundām, pēc kurām Svari varēs turēt rokās savu jaundzimušo mazuli.

SKORPIONS

Skorpiona zīmē dzimušās sievietes zina, ko vēlas un nebaidās to pateikt. Nav pārsteidzoši, ka arī viņu ķermeņi zina, ko dara. Šīs mātes ir gatavas dzemdībām, un bērna nākšana pasaulē aizņems vien četras vai piecas stundas.

STRĒLNIEKS

Nepacietīgās Strēlnieka zīmē dzimušās sievietes nevar samierināties ar pārāk ilgu sēdēšanu, tādēļ viņas noteikti centīsies paātrināt bērna laišanu pasaulē ar dejošanas, staigāšanas, rāpošanas vai peldēšanas palīdzību. Par laimi, kustības tik tiešām palīdz un centieni tiks atalgoti ar septiņu stundu ilgām dzemdībām.

MEŽĀZIS

Šīs čaklās sievietes sajūsminās par iespēju sasprindzināt mātišķos muskuļus. Viņu ķermeņi ir gatavi smagam darbam un apņēmībai, tādēļ dzemdības norisināsies aptuveni 16 stundas. Nebaidies – tiklīdz pienāks brīdis spiest, Mežāža zīmē dzimušajai nenāksies pārlieku piepūlēties, lai bērniņš ienāktu pasaulē.

ŪDENSVĪRS

Ja mātišķā enerģija jāraksturo ar vienu zodiaka zīmi, tas noteikti būtu Ūdensvīrs. Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes ķermenī ir milzīgs daudzums sievišķās enerģijas, un tā palīdzēs piedzīvot īsas un veiksmīgas dzemdības – tik vien kā trīs stundās!

ZIVIS

Labsirdīgās Zivis ir atvērtas bērna nākšanai pasaulē un gatavas sniegt savam bērnam gādību un laipnību. Lai arī Zivju zīmē dzimušās sievietes dzemdību brīdī kļūst emocionālas, viņas ātri atrod īsto ritmu, un 11 stundu laikā viņu rokās jau atradīsies skaists bērniņš.

Spread the love

Pievienot komentāru