Šīs zodiaka zīmes reti apprecās vai neapprecās vispār – šīm 4 Zodiaka zīmēm kāzu zvani zvana ļoti reti

DVĪŅI

Viena no Dvīņu spēcīgākajām īpašībām ir komunikācijas prasmes. Tieši tādēļ Dvīņiem bieži vien ar problēmām tikt galā ir vienkāršāk.

Kad Dvīņi uzsāk nopietnas attiecības, viņu neizlēmība nomāc jebkuru komunikācijas prasmi. Kad runa ir par vienkāršiem randiņiem, Dvīņi tajos ir īsti profesionāļi, jo viņi nekad neuztraucas, ka varētu pieņemt nepareizus lēmumus. Ja Dvīņi jūt, ka kāds ir pietuvojies pārāk tuvu, tad viņš var viņu “atšūt” ātrāk, nekā tas cilvēks to paspēs pamanīt.

Šai zīmei nopietnas saistības nozīmē stāšanos pretī visām iespējamajām bailēm vienlaicīgi – un tas Dvīņiem īsti nepadodas.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks vislabāk jūtas vienatnē vai draugu kompānijā. Pat tad, kad viņš ir attiecībās, viņam patīk, ka viss ir vienkārši un nesarežģīti. Kad attiecības sāk kļūt nopietnākas, Strēlnieks nereti mazliet distancējas: šādā situācijā viņu uz neko nedrīkst piespiest, jāļauj saprast, kas ir tas, ko viņš vēlas. Citādākā gadījumā Strēlnieks ātri vien pazudīs.

Nopietnas attiecības Strēlniekā izraisa ziņkārību – sākumā varētu šķist, ka Strēlnieks attiecības izbauda un ir pilnīgi gatavs kam nopietnam, bet, kad viņš saprot, kas notiek, viss sabrūk – Strēlnieks sāk tēlot savu “veco es”, baidoties no tā, ka attiecības ir ierobežojušas viņa brīvību.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs vislabāk jūtas attiecībās, kas ir balstītas uz dziļu un patiesu draudzību. Ir grūti uzminēt, ko Ūdensvīrs domā, tādēļ attiecību pacelšana jaunā līmenī ir nopietns risks. Kad runa ir par nopietnām saistībām, pat vismazākā detaļa var atgrūst Ūdensvīru.

Nav svarīgi, vai jūs esat kopā 6 gadus vai 6 mēnešus, ar Ūdensvīru viss var mainīties momentā. Var likties, ka viss ir perfekti, līdz vienā brīdī viss ir sabrucis, un Ūdensvīrs nezina vairs, ko vēlas. Un beigu beigās ir ļoti grūti saprast, kas īsti ir noticis.

 

Spread the love

Pievienot komentāru