Šo četru Zodiaka zīmju pārstāvji/-es ir visizturīgākie pret likteņa triecieniem

 

ŪDENSVĪRS

Šī zīme ir ļoti izturīga, lai gan no malas var šķist, ka tie jau tikai filosofi. Šajā zīmē eksaltē Saturns un tā ir planēta, kas atbild par disciplīnu, taisnību, un darbu burtiskā nozīmē. Bieži vien Ūdensvīri kļūst par darbaholiķiem, ja vien darbs viņiem sniedz piepildījumu un gandarījumu. Ūdensvīra odziņa ir neremdināmā ziņkāre, kas viņu vienmēr dzen uz priekšu.

Un tas arī palīdz izturēt grūtās lietas dzīvē. Tā kā viņš apzinās, ka nezina visu par visu, viņam sagādā grūtības pieņemt lēmumu- padoties vai cīnīties, jo nevar jau zināt, kā ir labāk. Un tad ieslēdzas praktiskā puse, ka sliktāk kā tagad jau nebūs, tāpēc- cīnāmies. Un tā Ūdensvīrs „kačā” savu izturību. Atklāti sakot, šai zīmei izturība pat nav ar tik lielu grūtuma pieskaņu, kā iepriekš aprakstītajām, jo Ūdensvīrs, pateicoties savai filosofa dabai, izpeld caur problēmām ar galvas palauzīšanu.

Tādējādi, iegūstot nosacītu mieru- jo viss jau ir skaidrs, arī tas, ka ir slikti, un ko tur daudz? Drusku galvassāpes un viss.

 

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

VĒRSIS

Šī Zodiaka zīme ir salīdzinoši slinka, tāpēc droši vien nav skaidrs, kā viņa var kļūt izturīga. Nu, viņa tāda jau no dabas. Pat nosaukums tāds, ka laukus viens pats var apart.

Vērsis vilcinās, līdz uzsāk kaut ko darīt, taču tad kad jau dara, un ir sajutis pirmo panākumu garšu, viņš neapstājas ne pie kādiem šķēršļiem. Jā, varbūt būs kašķīgāks un ar dzīvi neapmierinātāks, bet nepadosies. Vērsis ja grib, tad var. Un visiem jau tā ir, tikai šai zīmei ir lielāka inerce, respektīvi, grūtāk uzsākt, bet, kad iegriežas, tad ir grūti apturēt, tāpēc arī šķēršļi- citam grūti, bet Vērsim nieks, jo ir taču vēl tik daudz citu lietu par ko domāt un, ko organizēt, lai sasniegtu savu mērķi.

Vērsis vispār neiespringst uz sīkumiem, un tas arī ir viņa izturības pamatā. Viņš prot netērēt enerģiju tur, kur tas ir lieki.

Spread the love

Pievienot komentāru