Šo četru Zodiaka zīmju pārstāvji/-es ir visizturīgākie pret likteņa triecieniem

Uzzini, kuras ir visizturīgākās Zodiaka zīmes!

Šī atlase ir veidota, balstoties uz katras zīmes neatlaidību, mērķtiecību, kā arī spītību.

Tas nenozīmē, ka mazāk izturīgām zīmēm dzīvē iet sliktāk, vienkārši viņas vairāk peld pa straumi, kamēr citas- turas pret. Un tā straume jau var būt arī ļoti feina, vai ne tik feina…

Lasi arī: Lecīga sieviete: 6 lietas, kas padara jūs mazāk vērtīgu vīrieša acīs

SKORPIONS

Skorpions ir šī saraksta augšgalā, jo vēl neeksistē tik drūma vieta, kurā Skorpions nevarētu izdzīvot. Tas vai viņi to vēlas, ir cits stāsts, bet, ja apstākļi spiež, tad var visu. Un tā patiešām ir- viņš ārdīsies, psihos, būs dusmīgs, bet izturēs.

Tas gan vairāk tā abstrakti. Piemēram, ja Skorpionu atlaiž no darba, viņš visiem pasaka, ko domā, un zina, ka atradīs citu darbu- dzīve taču nebeidzas. Protams, sajūta ir stulba un Skorpions nestaigā dziedādams, ja ir problēmas, bet tajā pašā laikā, viņš arī īsti neizrāda emocijas tiem, ar kuriem nejūtas tuvs.

Līdz ar to, citi par Skorpiona grūtībām nemaz nezina un no malas šķiet, ka viņiem viss vienmēr kārtībā. Lai gan patiesībā, viņi varētu sarakstīt romānu par savu dzīvi un visiem tiem pārdzīvojumiem, kam gājuši cauri un joprojām ir dzīvi.

MEŽĀZIS

Šī Zodiaka zīme ir izturīga tieši savu ambīciju dēļ. Viņi vienkārši negrib padoties nekad un ne pie kādiem apstākļiem, tāpēc iztur to, kur citi sen jau būtu metuši plinti krūmos. Vai tas ir labi, ir cits jautājums. Reizēm Mežāzis būtu aiztaupījis pārdzīvojumus, ja tiešām ātrāk padotos, jo ne visu var kontrolēt.

Lasi vēl: Teju jebkuru, kurš dzimis šajās 3 zodiaka zīmēs var droši precēt daudz nedomājot

Šī zīme zina, ka mērķus var piepildīt tikai ar darbu, un īpaši necer uz laimēšanu loterijā. Tāpēc, pateicoties šai apziņai par to, ka nekas nav viegli, viņam patiešām ir vieglāk- Mežāzis iztur grūtības un sasniedz savu apsolīto zemi. Diemžēl, vieglāk sāk palikt tikai pēc 30, un daudz vieglāk, pēc 50… Kāpēc? Jo Mežāzis ar gadiem vienkārši kļūst gudrāks.

Viņš iemācās atlaist to, ko nevajag paturēt- mērķis, kurš nav nemaz tik labs, vai cilvēks, ar kuru neizveidojas tas, ko Mežāzis bija iecerējis.

Lai turpinātu lasīt, šķir nākamo lapu:

Spread the love

Pievienot komentāru