Šo zodiaka daiļā dzimuma pārstāves atstāj par sevi vienkārši DRAUSMĪGU iespaidu!

Pirmais iespaids mēdz būt maldinošs, tomēr par šīm sievietēm tas reizēm nav tas labākais. 

Ja tev šķiet, ka tu neesi tas, kurš parasti atstāj labu pirmo iespaidu, vai tieši otrādi, tad tev noteikti ir jāizlasa šis raksts. Par šīm 3 Zodiaka zīmju pārstāvēt pirmais iespaids dažiem var būt ļoti slikts.

Lasi vēl: Krievijā tiesas zālē izvarotās 14 gadus vecās meitenes tēvs turpat nogalina savas meitas izvarotāju +VIDEO

LAUVA

Sievieti, kura dzimusi Lauvas zīmē, nevar neievērot, viņas klātbūtnē ir grūti lūkoties uz ko citu. Viņa ir neatkarīga, spēcīga un bezbailīga. Tieši tādēļ, ka viņa ir tik pašpārliecināta par sevi, viņa nereti izturas valdonīgi.

Dažkārt viņas pašapziņa šķiet biedējoša un kaitinoša. Tieši tas kalpo par iemeslu, ka Lauva citiem sniedz šaušalīgu pirmo iespaidu par sevi.

AUNS

Auna zīmē dzimušās sievietes pirmo reizi satiekot šķiet neticami agresīvas savā attieksmē. Lai arī viņa ir ļoti entuziastiska satiekoties ar cilvēkiem, viņa iepatikšanos padara par sacensībām.

Lasi vēl: Misionāru poza nesniedz baudu? Neskumsti, mēs tev palīdzēsim atgūt kaisli!

Viņa izjūt pieķeršanos pret tiem cilvēkiem, kuri no paša sākuma neizrāda pret viņu patiku un simpātijas. Tieši tādēļ, pirmais iespaids, ko atstāj Auna sieviete nav tas labākais.

ZIVIS

Lai arī Zivju zīmē dzimušās sievietes spēj palīdzēt tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams, viņas tik pat labi māk ienākt cita cilvēka dzīvē visnepiemērotākajā laikā. Jā, viņa vēlas palīdzēt, tomēr nezina, kad to darīt – vai kad to nekādā gadījumā nevajadzētu darīt.

Zivis neapšaubāmi ir spējīgas atstāt vissliktāko iespaidu, kāds vien iespējams.

Labākais, ko darīt šādos gadījumos ir rīkoties pakāpeniski. Tu esi ļoti jauka un cilvēkiem patīk atrasties tavā sabiedrībā, tieši tādēļ esi tāda, kāda esi, nevajag ar varu censties iederēties.

 

Spread the love

Pievienot komentāru