Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras turpmākās dienas pēc “spoguļa datumu” 11.11.2021 varēs radikāli mainīt savu dzīvi

Vēzis

Vēžiem veiksies, un ne tikai materiālo labumu gūšanu. Šīs zīmes cilvēki saņems atlīdzību, taču atlīdzība būs pelnīta un tāpēc netiks uztverta kā Visuma dāvana.
Bet nauda ir tikai sākums. Vēžiem ir lielas izredzes pēc 11. novembra satikt jaunu mīlestību, tādējādi mainot savu dzīvi uz labo pusi.

Tāpat šajā laikā palielināsies iespēja iegūt ilgi gaidīto paaugstinājumu darbā, tāpēc iesakām turpmākās dienas labi gulēt, lai pareizi reaģētu uz veiksmi, kas uzkritusi uz galvas.

 

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvji pēc 11. novembra, pirmkārt, ar lielu iespējamību spēs kāpt pa karjeras kāpnēm. Viņi varēs mainīt ne tikai amatu, bet arī profesiju. Atraduši jaunu aicinājumu, Skorpioni tikai iegūs gan algas, gan saistību izpildes ziņā.

Lasi arī: Vasilisa Volodina atklāj kuras 6 zodiaka zīmes novembra otrā pusē gaida gan lieli pārbaudījumi, gan jaunas iespējas

Arī Skorpioniem piemērots laiks nākotnes plānošanai, viss izvērtīsies vislabākajā veidā, tāpēc nevajag samierināties ar mazumiņu. Tieši šī zvaigznāja cilvēkiem ir iespēja tuvākā laikā redzēt pravietisku sapni, kas noteiks viņu likteni, un atjaunotais jūtu un emociju spektrs palīdzēs sakārtot lietas viņu personīgajā dzīvē.

 

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru