Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras turpmākās dienas pēc “spoguļa datumu” 11.11.2021 varēs radikāli mainīt savu dzīvi

Astroloģijas un numeroloģijas jomas eksperti 2021. gada 11. novembri sauc par vienu no maģiskajām dienām. Un tā ir arī brīnumains atskaites punkts, sākot ar kuru vairāku zodiaka zīmju pārstāvji var radikāli mainīt savu dzīvi. 

Fakts ir tāds, ka šis ir tā sauktais “spoguļa datums”, “varas diena”, kad cilvēkam ir visas iespējas mainīt savu likteni. Slavenā astroloģe Tamāra Globa sastādīja prognozi turpmākajām dienām pēc 11. novembra, atzīmējot, ka šis periods būs patiešām veiksmīgs trim zodiaka zīmēm.  Kas ir šie trīs zodiaka laimīgie?

Jāsaprot, ka laiks pēc 11. datuma ir īpašs ar to, ka šī laika pozitīvās enerģijas nostiprināšana dot vairākkārtēju efektu. Līdz ar to cilvēku dzīvē, ar pareizu attieksmi, var notiks tikai vislabvēlīgākās pārmaiņas.

Lasi arī: Vasilisa Volodina atklāj kuras 6 zodiaka zīmes novembra otrā pusē gaida gan lieli pārbaudījumi, gan jaunas iespējas

Tieši tāpēc, lai dzīvē panāktu svarīgas pārmaiņas un veiksmīgi īstenotu pārdrošākos projektus, tie jāsāk tuvāko dienu laikā. Lai šis ir izlēmīgas rīcības laiks. To darot, uzticieties savai iekšējai balsij un sirdij. Pievērsiet uzmanību sapņiem un norādēm no Visuma.

Kam liktenis dos priecīgas pārmaiņas

 

Vērsis

Tuvākais laiks pēc 11. novembra Vērša dzīvē būs pagrieziena punkts. Pat ja paši šīs zīmes pārstāvji vēl nav novērtējuši nodzīvotās dienas nozīmi, viņi jau ir iekļuvuši baltajā veiksmes joslā un tuvākajā laikā jāgatavojas neizbēgamajām pārmaiņām uz labo pusi.

Īpaši veiksmīgas būs sarunas, kas saistītas ar finanšu jautājumiem. Kopumā periods pēc 11. novembra būs laiks, kad jākoncentrējas uz naudas problēmām,  turpmākās dienās nāks skaidrība, kā atbrīvoties no parādsaistībām. Turklāt Vērsis varēs spert pirmo soli pretī finanšu stabilitātei.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru