Teju jebkuru, kurš dzimis šajās 3 zodiaka zīmēs var droši precēt daudz nedomājot

Katrai zodiaka zīmei ir savas pozitīvās un negatīvās iezīmes, un nav nekādu šaubu, ka katrā zīmē sastopami absolūti ideāli partneri laulību savienībai.

Tomēr, pēc astrologu domām, daži no zodiaka zīmju pārstāvjiem ir īpaši piemēroti laulātā drauga vai draudzenes lomai.

Vai arī tu esi šo zīmju vidū?

LAUVA

980x-1

Kā uguns zīme, Lauva žilbina ar harizmu, spēku un pašpaļāvību. Ja tavs izredzētais ir Lauva, turies pie viņa ar rokām un kājām. Tava dzīve kļūs tikai interesantāka, jo Lauva ir ļoti gudrs, radošs un kaislīgs dzīvesbiedrs.

Lauva visu dara pa savam, tāpēc ļauj viņam cīnīties par tevi un kopā ar tevi. Un neaizmirsti viņam izrādīt pieķeršanos un apbrīnu, pēc kā Lauva ilgojas; viņš atdarīs desmitkārtīgi par visu, ko tu sniedz.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām atrast savu īsto un vienīgo ir visgrūtāk

ŪDENSVĪRS

980x-2

Ūdensvīrs ir pati pilnība ilglaicīgās attiecībās, jo viņš vienmēr seko savai sirdij un tiecas rīkoties attiecību interesēs. Jebkurā situācijā.

Atklātība, godīgums un uzticība – tādas jaukas īpašības papildina Ūdensvīra visnotaļ ekscentrisko raksturu. Tas nozīmē, ka šajā laulībā tev nekad nebūs garlaicīgi. Un nekad nebūs jāstraucas, ka dzīvesbiedrs varētu kaut ko perināt tev aiz muguras!

Ūdensvīram ir nebeidzami mīlestības un atbalsta krājumi mīļotajam cilvēkam. Tai pašā laikā viņš ir gatavs dot otram arī pietiekami daudz brīvības, ja vien tāda ir arī pašam.

Starp citu, Ūdensvīru “savažot” nemaz nav tik vienkārši, jo viņš vienmēr traucas pakaļ kādam mērķim. Bet, ja reiz tas izdevies, viņš vienmēr būs tava “labākā pusīte”!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pēdējo zīmi

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru