Tev maksās par to, lai tu ceļotu un dzertu alu – kur vēl labāku darbu!

Sezonāls vasaras darbs, kur vienīgais, kas tev jādara, ir jāceļo, jādzer alus un jāraksta blogs – izklausās labi, ne? Pieteikties var līdz 26. martam!

Ja ceļošana, alus dzeršana un bloga rakstīšana ir kas tāds, kas tev būtu pa spēkam, tad piesakies! Šajā sezonālajā vasaras darbā varēsi nopelnīt 12 000 ASV dolāru un ne centa nemaksāt par ceļa izdevumiem un alu. Uzņēmums, kas piedāvā šādu vakanci, par kritēriju ir noteicis tikai 18 gadu vecumu.
Bāru ķēde World of Beer katru gadu aicina darbā jaunus cilvēkus, kuri vēlētos vasaras laikā ceļot, dzert alu, rakstīt blogu par visu interesanto, kas ar viņu pa ceļam notiek un galu galā nopelnīt 12 000 ASV dolāru. Šai kampaņai ir dots nosaukums  “Drink It Interns”.
Jaunietim, kurš piesakās šai vakancei, ir jāsagatavo vienu minūti garš video, kas atklāj viņa personību un jāaizpilda pieteikuma anketa.
Priekšroka, protams, tiek dota tiem, kuriem ir pieredze fotografēšanā un blogu rakstīšanā, lai gan galveno lomu spēlē atvērta un koša personība, kurai patīk alus.
Spread the love

Pievienot komentāru