Ukraiņi noskaidrojuši ko Krievijas armija dara ar tiem karavīriem, kas atsakās karot Ukrainā

Karavīri tiekot pārliecināti doties uz Ukrainu un, tiem, kuri turpina atteikties, draud ar izrēķināšanos, kas tiktu vērsta pret viņu tuviniekiem.

Kā pārliecināšanas instrumenti tiekot izmantoti solījumi izmaksāt trīs miljonu rubļu (25 600 eiro pēc Eiropas Centrālās bankas kursa, kas fiksēts 1.martā, kad banka pārtrauca publicēt eiro un rubļa kursu Krievijas valūtas nestabilitātes dēļ) par kaujās gūtu ievainojumu, ja pēc izveseļošanās karavīrs atgriežas kaujas laukā.

Tiem, kuri nepiekrīt doties uz Ukrainu, tiekot veikts ieraksts personas lietā, ka viņi ir atteikušies “no dalības speciālajā militārajā operācijā Luhanskas tautas republikas, Doneckas tautas republikas un Ukrainas teritorijā”.

Lasi arī: Baltkrievijas augsta amatpersona draud arī Baltijas valstīm: “Viņu teritorijā būs arī iznīcināšana, nāve, sprādzieni, ja…”

Tāpat Ukrainas izlūkdienests norāda, ka Krievijas pavēlniecība slēpj reālos kritušo apmērus, un daudz krievu karavīru līķu pat vairāk nekā mēnesi tiek glabāti morgos Rostovas apgabalā.

Ukrainas armijas ģenerālštāba jaunākie dati liecina, ka Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši aptuveni 20 600 karavīru, savukārt Krievijas puse datus par saviem zaudējumiem neatjaunina.

Video krievu valodā par šo tēmu:

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru