UZMANĪBU! Omeprazols kaitē jūsu veselībai – dalieties ar šo ziņu arī ar citiem!

Cilvēki ļoti bieži lieto šo medikamentu, ja sajūt nepatīkamas sajūtas vai diskomfortu vēderā, taču baisā patiesība slēpjas tajā, ka šis medikaments patiesībā var daudz vairāk kaitēt, nekā palīdzēt.
Lielākais bieds atrodas tajā, ka šis medikaments izraisa pieradumu.
Ja šo medikamentu lieto regulāri vismaz vienu gadu vai pat vairāk, tas var kaitēt organismam uzsūkt tajā veselīgās vielas, īpaši B12 vitamīnu, kas galu galā var aizvest pie nopietnām veselības problēmām. Var rasties tādas problēmas kā anēmija, depresija, demence, kā arī ļoti daudzas citas neiroloģiskas slimības.

Lasi vēl: Nelieto šīs populārākās tabletes, lai saudzētu savu veselību! Tu esi brīdināts!

Omeprazola kaitīgā ietekme uz mūsu organismu
B12 vitamīns ir tiešā veidā saistīts ar sarkano asinsķermenīšu ražošanu mūsu organismā. Līdzko mūsu organismam trūkst šis vitamīns, tas izrāda dažādus simptomus.
Omeprazols var nodarīt nopietnus kaitējumus mūsu centrālajai nervu sistēmai, tādā veidā kaitējot mūsu kopējam veselības stāvoklim.
Vēl viena negatīva ietekme, kas rodas omeprazola lietošanas rezultātā, – tas kavē kalcija uzsūkšanos mūsu organismā, kas var novest pie kaulu lūzumiem un problēmām ar muskuļiem.
Šis medikaments tiešā veidā saistīts arī ar vairākām elpvadu saslimšanām, kas īpaši izteiktas ir gados vecākiem cilvēkiem.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru