Uzzini 14.aprīļa horoskopu – piebremzē ar vārdiem

Vēzis Šodien būs jāizlīdzina kādas pagātnes nesaskaņas. Mēģini piekāpties tiem, kuri ir nelaužami savās domās un uzskatos!

Lauva Tavu dienu uzlabos jaunu lietu izmēģināšana. Tāpēc droši izbaudi ko jaunu un līdz šim neizjustu! Par labu nāks, ja šoreiz to darīsi viens – jutīsies daudz neatkarīgāks un patstāvīgāks.

Jaunava Mānot citus, galvenais nemānīt pašam sevi. Šodien labāk izmainīties no jebkāda veida meliem, jo patiesība visai ātri nāks gaismā.

Svari Šodien tev tiks piedāvātas lieliskas iespējas izpausties. Ja šodien ir nozīmētas svarīgas tikšanās, vari būt pārliecināts, ka viss noritēs gludi.

Skorpions Nāksies izmantot savu šarmu, lai dabūtu to, ko vēlies. Šodien nevari atļauties būt pasīvs. Tiksi “iesviests” nepazīstamā vidē, bet tas nāks par labu.

Strēlnieks Noskaties kādu labu dokumentālo filmu vai izlasi grāmatu – iedvesmosies un radīsi atbildes uz dažādiem jautājumiem.

Mežāzis Šodien izvairies no parādu ņemšanas un lieliem tēriņiem. Būtībā ar finanšu jautājumiem šodien labāk neņemties.

Ūdensvīrs Brīžiem pienākumu dēļ nākas piemirst arī par sev tuvajiem. Šodien velti uzmanību viņiem un izrunājies!

 Zivis  Intuīcija tevi vedīs pareizajā virzienā, pateicoties tai, tu beidzot vari izdarīt ko tādu, ko jau sen esi plānojis! Tici saviem sapņiem!

 

Spread the love

Pievienot komentāru