Vai Tu redzi, kas šeit ir nepareizs? Sieviete saka, ka to neredz lielākā daļa vīriešu!

wrong2

Nobriedusi sieviete devās pastaigā pa pilsētu, kad viņa pamanīja šo skatu, kā vīrietis un sieviete kopā iet pa gājējiem paredzētu ceļu.

Viņa uzņem foto un ievieto to Twitter, uzdodot jautājumu, kas šajā bildē ir nepareizi? Vai Tu, uzmetot aci bildei, vari ieraudzīta, kas tajā nav tā, kā tas nākas?

Lasi arī: Līdz 13. septembrim četrām zodiaka zīmēm gaidāma neiedomājamas veiksmes līnija

San Djego pilsētā šī sieviete ir radījusi “vētru” ar šo bildi. Viņa ir sākums diskusijai, kurā iesaistās gan vīrieši, gan sievietes.

Pati bildes autore jautājumu: “Kas šajā bildē ir nepareizs?” vairāk vērš vīriešu auditorijai, lai redzētu, vai vīrieši sēj uztvert nelāgo šajā bildē.

Lasi arī: Dīvains veids, pēc kura tu vari noteikt, vai draudzene tevi krāpj

Vai tu, apskatot fotogrāfiju, spēj to noteikt?

 

Ja arī tev atbilde vēl nav rokā, tad ieskaties, kurā ietves pusē iet vīrietis un kurā sieviete.

wrong

Emīlija Postnere 1922. gadā ir rakstījusi, ka džentlmenim vienmēr ir jāiet ielas pusē, neskatoties uz to, kurā pusē paliek dāma. Tas ir ar nolūku, lai džentlmenis pasargātu sievieti no iespējamiem nepatīkamiem incidentiem, kad viņai jāizvairās no transportlīdzekļiem, viņu var apšļakstīt un citas situācijas.

Lasi arī: Dīvains veids, pēc kura tu vari noteikt, vai draudzene tevi krāpj

Mūsdienu džentlmeņu žurnāli arī piekrīt tam, ka vīrietim vienmēr vajadzētu iet ietves ārmalā, lai pasargātu sievieti no nepatīkamām situācijām. Tas īpaši aktuāli bija sendienās, kad cilvēki pārvietojās ar zirgu pajūgiem, kad bija dubļainas ielas un cilvēki mēdza mest atkritumus uz ielām.

Avots: trendingstylist.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru