Vai vajag atriebties bērnam? Vīrieša atzīšanās

Šodien es aizvainoju bērnu. Un tas nebūt nebija nejauši: es viņam atriebos par to, ka viņš uzkāpa man uz kājas. Un kolīdz izdarīju šo nejaucību, sapratu, ka par šādu rīcību man būtu jākaunās. Un kauns, paldies Dievam, man bija.

Viss sākās ar to, ka lielā cilvēku pūlī 10 gadus vecs zēns uzmina man uz kājas. Nepatīkami, jo īpaši ņemot vērā to, ka es tikai no rīta notīrīju apavus un tie ir gandrīz jauni. Manus iepriekšējos apavus sabojāja kāda meitene, kura sabiedriskajā transportā man uzkāpa uz kājas ar asu metāla papēdi, atstājot pamatīgu un redzamu skrāpējumu.

Lamāties un pieprasīt no viņas naudu, protams, bija muļķīgi, tāpēc es vienkārši izmetu tos sabojātos apavus un nopirku jaunus. Bet aizvainojums un paaugstināta uzmanība saglabāt jaunos apavus neskartus, palika.

Lasi arī: Viņš par taksistu strādā jau 5 gadu, un atklāti pastāstīja kā viss notikās

Un šis aizvainojums iznāca uz āru pret šo puiku. Pēc tam, kad viņš uzkāpa man uz kāju, neatvainojās un vienkārši devās tālāk pūlī, es sadusmojos, pieliku soli un drīz vien viņu panācu. Speciāli, ar visu spēku es uzminu viņam uz kājas, un pēc viņa pārsteigtās sejas sapratu, ka tas bija velti.

Puisēns nezināja, kāpēc es ar tādu niknumu nodarīju viņam pāri. Man kļuva kauns, ļoti liels kauns. Es sapratu, ka man, pieaugušam vīrietim, atriebties bērnam ir ne tikai nepareizi, bet arī muļķīgi.

 

Spread the love

Pievienot komentāru