Vairākus gadus centos novājēt, bet velti. Tad izslēdzu no uztura šos produktus…

3. Sāls

Jāseko līdz sāls daudzumam. Sāls aiztur organismā ūdeni, bet pārāk liels ūdens daudzums var izraisīt pietūkumu, kas nevairo skaistumu un veselību.

4. Kartupeļi

Daudziem garšo cepti kartupeļi, bet tas ir organismam ļoti kaitīgs produkts. Kartupeļu ciete palielina vēdera apmēru un nekādi nesekmē novājēšanu. Ja nevari pilnībā atteikties no kartupeļiem nevari, tad lieto tos vārītā veidā un nelielā daudzumā.

5. Baltie rīsi un mannas putraimi

Baltajos rīsos ir ciete – plakana vēdera ienaidnieks. Pilnībā izslēgt nevajag, bet ierobežot līdz vienai reizei nedēļā. Labāk lietot brūnos rīsus, tie ir daudz derīgāki.

Bet no mannas putraimiem gan labāk pavisam atteikties, jo tie neļaus novājēt, tieši otrādi.

6. Banāni un vīnogas

Augļi ir ļoti noderīgi un tie jālieto. Tajos ir daudz šķiedrvielu, kas attīra organismu no šlakvielām un toksīniem. Bet ir izņēmumi – banāni un vīnogas. šajos augļos ir ļoti daudz kaloriju. Labāk izvēlēties apelsīnus, persikus vai ābolus.

7. Žāvējumi un konservi

Šie produkti satur neticamu daudzumu tauku un nenes organismam nekādu labumu. Labāk no tiem atteikties pilnībā. Šim sarakstam var pievienot dažādās pikantās tomātu mērce un majonēzes.

8. Ātrās uzkodas

Labāk aizmirst par tām uz visiem laikiem. Tās ir ļoti bagātas ar kalorijām un bremzē vielmaiņas procesus. Garšas pastiprinātāji liek apēst vairāk nekā vajadzētu. Tas nekādi nepalīdz novājēt un vēl kaitē mūsu veselībai.

Tagad tu zini, kuri produkti ir kaitīgi un kāpēc. Saņem visus spēkus un atsakies no tiem uz visiem laikiem. Tas tev palīdzēs ne tikai iegūt plakanu vēderu un lapsenes vidukli, bet arī uzlabos veselību. Apdomā visu un koriģē savu uzturu. Organisms pateiks tev paldies!

Parūpējies par savu tuvinieku veselību un iesaki viņiem šo rakstu!

Spread the love

Pievienot komentāru