Valmieras novadā izmaiņas organizēto tūrisma grupu ekskursiju maksas cenrādī

Sākot ar 2022.gada 1.septembri stāsies spēkā izmaiņas Valmieras novada ekskursiju piedāvājumā un maksas cenrādī.

No 1.septembra piedāvājumā būs 1,5 h gara ekskursija pa Valmieras pilsētu, programmā iekļaujot gan ievērojamākos tūrisma piesaistes objektus Valmieras pilsētas centrā, gan arī senpilsētas apskati. Ekskursija latviešu valodā tūristu grupai līdz 20 personām izmaksās 40 EUR, bet svešvalodā – 58 EUR.

Piedāvājumā iekļautas 1,5 h garas ekskursijas arī citās Valmieras novada pilsētās un pagastos, kas tiks organizētas pēc iepriekšēja pieteikuma, vadoties pēc ekskursijas pieteicēja vēlmēm. Ekskursija latviešu valodā tūristu grupai līdz 20 personām izmaksās 40 EUR, bet svešvalodā – 58 EUR.

Joprojām ir pieprasītas ekskursijas ar klienta transportu – 1,5 h gara ekskursija latviešu valodā pa Valmieru turpmāk izmaksās 40 EUR, bet svešvalodā – 58 EUR. Savukārt pa Valmieras novadu piedāvājumā būs trīs stundu gara ekskursija pēc individuāli sastādīta maršruta, atbilstoši klienta vēlmēm. Šāda ekskursija latviešu valodā izmaksās 80 EUR, bet svešvalodā – 107 EUR. Norādītajā cenā nav iekļautas iespējamās papildu izmaksas par ieejas biļetēm tūrisma objektos.

Valmieras novada vēstneši – gidi – ekskursijas piedāvā latviešu, angļu, krievu un vācu valodā. Visas izmaiņas būs pieejamas vortāla visit.valmiera.lv sadaļā Noderīgi no 1.septembra.

Zilākalna kultūrvēstures un apmeklētāju centrā “ZTORNIS” ieejas maksa paliek nemainīga – 3 EUR no personas, personām ar īpašām vajadzībām un pensionāriem – 2 EUR. Arī braucienam ar sliežu velosipēdiem cena nemainās – 3 EUR no personas, personām ar īpašām vajadzībām un pensionāriem – 2 EUR. Piedāvājumā būs arī dāvanu kartes 10 EUR vērtībā, ko pēc tam var izmantot “ZTORŅA” apmeklējumam vai braucienam ar sliežu velo.

Valmieras Tūrisma informācijas centrā joprojām var iegādāties dažādus suvenīrus, gan ar Valmieras novada, gan Latvijas simboliku. Tāpat tiek piedāvāti kopēšanas, skenēšanas un printēšanas pakalpojumi, kas izmaksā 0,11 EUR par vienu lapaspusi.

Lai iegūtu plašāku informāciju par ekskursijām, aicinām sazināties ar Valmieras novada Tūrisma pārvaldi, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot uz [email protected]. Tāpat ekskursijas būs iespējams pieteikt arī vortālā visit.valmiera.lv.

Spread the love

Pievienot komentāru