Vasilisas Volodinas īss horoskops nedēļai no 2022. gada 25. aprīļa līdz 1. maijam katrai zodiaka zīmei

Šīs nedēļas sākums būs diezgan plaukstošs. Šajā laikā mūs var apciemot izcilas idejas. Daudzām no tām būs iespēja veiksmīgi īstenoties, saka slavenā astroloģe Vasilisa Volodina. 

Centieties nesteigties vai nemierināties. Vērojiet savus vārdus, kontrolējiet katru darbību.

Šajā laikā vēlams rīkoties bez neviena palīdzības. Esiet atvērts un drosmīgs.

Perioda vidū jums nevajadzētu konfliktēt ar citiem. Nav nepieciešams izdarīt spiedienu uz cilvēkiem, cenšoties pierādīt savu lietu. Mēģiniet domāt pozitīvi.

Nedēļas beigas ir lielisks laiks, lai izveidotu jaunus kontaktus. Jūs varat droši demonstrēt savas labākās rakstura īpašības. Tikai šādā veidā jūs varat sasniegt to, ko vēlaties.

 

Auns ♈

Šīs nedēļas sākumā jūs varat justies noguris. Bet jūsu veselības stāvoklis paliek stabils. Šobrīd jūs varat iegādāties aprīkojumu, tostarp mājoklim.

Neaizmirstiet izrādīt uzmanību mīļajiem un rūpēties par viņiem. Esiet atbildīgs un praktisks.

Perioda vidū jūs varat ciest no neparedzētiem apstākļiem, kas neļaus jums uzņemties pilnu iniciatīvu. Nav izslēgti konflikti ar autoritatīviem cilvēkiem.

Lasi arīPāvels Globa brīdinājis šos zodiaka zīmju pārstāvjus maija mēnesī būt ļoti uzmanīgiem – gaidāmas problēma

Nedēļas beigās vari paveikt svarīgas lietas. Visu varēsi pabeigt laikā.

 

Vērsis ♉

Šī perioda pirmajās dienās varat pieņemt svarīgus lēmumus. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kuri vēlas pacelt savas attiecības uz nākamo līmeni.

Jūs gaida priecīgi notikumi. Ja jums ir bērni, veltiet viņiem laiku. Apmeklējiet ar viņiem kādu kultūras pasākumu vai vienkārši pastaigājieties pa parku. Dariet to, kas viņiem patīk.

Nedēļas vidū jūs varat saskarties ar stingriem noteikumiem vai ierobežojumiem. Bet jums nevajadzētu būt nervozam. Nav nepieciešams ceļot lielos attālumos.

Nedēļas beigās jūs varat sagaidīt labas ziņas.

 

Dvīņi ♊

Nedēļas sākums būs grūts. Vai esat noguris no steigas un burzmas. Vēlēsies pabūt vienatnē ar sevi. Atkāpieties uz brīdi un padomājiet par dzīvi. Vari parūpēties par savu garīgo attīstību.

Nedēļas vidū nepārslogojiet sevi fiziski. Palielinās traumu risks.

Nedēļas beigās sajutīsi vitalitātes pieplūdumu. Ja esat viens, nepalaidiet garām iespēju satikt interesantu cilvēku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru