VIDEO: Dramatisks “Lauku sētas” sezonas sākums: viens no dalībniekiem nokrīt darba vietā

Dodoties uz saimniecību, zēniem pirmais satraucošais jautājums – kur meitenes? Citi secina, ka tas ir pozitīvi – jau ikdienā dāmas tikai smadzenes čakarējot, te varēs no viņām atpūsties. Citi gan skumji spriež, ka gribējies te ko līdzīgu ‘’Lauku sētas’’ zvaigznēm Aijai Dembovskai un Violetai Stepanovai.

Saimniecei, redzot, ka šājā sezonā nav meiteņu, ir patiess izbrīns – kurš tad ravēs?

Puiši gan no darba nebīstās- viņi uzreiz pamana, ka te trūkst īstu vīru rokas un gatavi doties darbos, lai saimniecei palīdzētu! Viņi gan uzreiz saprot, ka saimniece nav ar pliku roku ņemama un viegli ar viņu nebūs.

Zēnus prieka pilnus pārsteidz guļvietas – sienaugšas vietā saimniece parūpējusies par īstām gultām. Tiesa, puiši neslēpj bažas par to, kā visiem kopā izdosies sadzīvot higiēnas dēļ – vai visi mazgās kājas?

Tāpat puiši sāk jokoties, vai no rīta neatvērs acis jau kopā saķērušies.

Lasi arī: Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

Kā pirmais darbs tiek uzdots –  virtuves iekārtošana. Telpa, kura jāiekārto, lai tajā varētu taisīt ēst, sākuma virtuve vispār neizskatās ka tur varētu gatavot. Darot darbu sākas jau pirmie kašķi.

Veicot pirmos iekārtošanās darbiņus, jauko gaisotni pārtrauc negaidīts notikums – enerģiskais šova dalībnieks Agnis piedzīvo lēkmi, ”Lauku sētas” dalībnieki un saimniece patiesi satraukušies un ātrā palīdzība nogādā puisi slimnīcā.

Atklājās, puisis, piesakoties šovā, bija slēpis savas veselības problēmas un dalībnieki ar satraukumu gaida ārstu slēdzienu par Agņa veselības stāvokli.

VIDEO:

Pilnu raidījumu var noskatīties vietnē : tv3play.skaties.lv

Avots

Spread the love

Pievienot komentāru