Vidzemes Fitnesa dienas aktivitātes VOC Atlētikas zālē

Sestdien, 26.janvārī no plkst.13:00 līdz 17:00 Vidzemes Olimpiskā centra kompleksā un Valmieras peldbaseina ēkā notiks fitnesa pasākums kustību entuziastiem – Vidzemes fitnesa diena 2019. VOC Atlētikas zālē norisināsies funkcionālie treniņi, treniņi fitnesa būrī un nodarbības trenažieru zālē, kā arī gaidāmi dažādi izaicinājumi ar iespēju laimēt balvas!

13:00 – 14:30 GYM BASIC, Artūrs Lucs un Ilze Štromberga

Treniņi trenažieru zālē, kuru laikā laikā sportotāji tiks iepazīstināti ar treniņu plānošanu, vingrinājumu izpildes tehnikām un pareiza uztura pamatiem.

13:00 – 13:30 un 15:30 – 16:00, FUNCTIONAL CAGE, Uldis Borskis

Speciāli Vidzemes Fitnesa dienai, VOC atlētikas zāle piedzīvos pārmaiņas – treniņos tiks izmantots Fysioline pārstāvniecības sarūpēts būris un inventārs, turklāt treneris Uldis Borskis parādīs, kā to visu efektīvāk izmantot.

Treneris vadīs apļa treniņu nodarbību, kurā tiek iekļauti dažādi spēka un izturības vingrinājumi. Nodarbībā tiek izmantoti bāzes spēka vingrinājumi ar stieni, hantelēm, kā arī vingrinājumi lielākajām muskuļu grupām, izmantojot dažadu svaru pildbumbas, maisus un svarubumbas. Nodarbība ir vidējas un augstas intensitātes slodze, kas piemērota cilvēkiem ar iepriekšēju pieredzi spēka vingrinājumu izpildē.

14:00 – 14:30 un 16:30 – 17:00, FUNCTIONAL CAGE, Katrīna Betija Šilkina

Funkcionālie treniņi jau vairākus gadus atrodas fitnesa tendenču augšgalā, jo sagatavo ikdienas kustībām. Trenere Katrīna vadīs zemas un vidējas intensitātes funkcionālos treniņus, kas būs piemēroti arī iesācējiem, jo īpašs uzsvars tiks likts uz vingrinājumu pareizu izpildi.

15:30 – 17:00 GYM BASIC, Artūrs Jansons

Gym Basic – nodarbība trenažieru zālē. Izmantojot hanteles, norisināsies spēka un izturības treniņš, kura laikā tiks attīstīts līdzsvars, koordinācija, kā arī uzlabota vispārējā fiziskā sagatavotība. Lieliska nodarbība aktīvā dzīvesstila piekritējiem.

Visas dienas garumā VOC Atlētikas zālē notiks mini konkursi, kuros izturīgākie un spēcīgākie tiks pie balvām no VOC Atlētikas zāles un Ice power!

Vidzemes Fitnesa diena notiks Valmierā, Rīgas ielā 91, kur atrodas nesen paplašinātais Vidzemes Olimpiskā centra sporta komplekss. Trīs pasākuma daļas notiks Valmieras Peldbaseina ēkā, bet Atlētikas zāle atrodas turpat blakus esošajā Vidzemes Olimpiskā centra galvenajā ēkā. Pasākuma plāns būs izstrādāts tā, lai apmeklētāji varētu ērti apmeklēt vairākas sev interesējošās aktivitātes.

Ieejas maksa pasākumā – 10 eiro, bērniem un skolēniem – 5 eiro.

Plašāka informācija par notikumu pieejama https://www.voc.lv/vidzemes-fitnesa-diena/

Vidzemes fitnesa dienu organizē Vidzemes Olimpiskais centrs, sadarbībā ar Valmieras peldbaseinu, VOC Atlētikas zāli un Sporta Veselības centru. Pasākumu atbalsta: Valmieras sporta klubi Tuff Stuff un Valmiera Fitness, SIA „NAUKŠĒNI”, Augļu serviss, Oriflame, Muesli Graci, Ice power un Fysioline.

Spread the love

Pievienot komentāru