Vīrs savu sievu un divu bērnu māti visulaiku apsaukāja par resno cūku. Un tad viņa …

 

Jauna dzīve

Sliktā pašsajūta, nepārejošā depresija, pārmetumi un aizvainojumi no vīra puses vienā brīdī Alvinai tā piegriezās, ka viņa nolēma pārņemt savas dzīves grožus stingrās rokās.

Viņa nesāka badoties. Vispirms viņa samazināja uzņemto ogļhidrātu daudzumu un atteicās no miltu izstrādājumiem. Pēc pāris nedēļām, uzkāpjot uz svariem, viņa secināja, ka zaudējusi 5 kilogramus. Tas viņu iedvesmoja, tāpēc viņa nolēma sākt nodarboties ar sportu un iegādājās sporta zāles abonementu.

Bet pats galvenais bija tas, ka viņa saņēma drosmi un aizgāja no sava vīra-tirāna, kurš viņu visu laiku pazemoja.

Svars kritās lēni, taču meitene bija apņēmīga un netiecās pēc ātriem rezultātiem. Alvinai svarīgākais bija izvairīties no stresa un vēlmes to “apēst” ar neveselīgas pārtikas palīdzību.

Uz šo brīdi Alvina ir atbrīvojusies no 60 kilogramiem un izskatās fantastiski. Pēdējo gadu laikā viņa ir pārvērtusies par gluži citu cilvēku – gan iekšēji, gan ārēji.

Lasi arī: Andris Kivičs beidzot atklāj, cik izmaksā viņa un Lienes uzstāšanās privātā ballītē …

Cīnīties ar stresu viņai palīdz smags treniņš sporta zālē, nevis taukains un kalorijām bagāts burgers. Tas ir daudz efektīvāk!

Pavisam nesen viņa apprecējās otro reizi, taču šoreiz ar cilvēku, kurš viņu mīl un ciena.

Vēl meitene izveidoja savu YouTube kanālu, kurā viņa dalās ar savu pieredzi par to, kā nomest lieko svaru un kā ar katru dienu kļūst labākai.

Droši vien Alvinas bijušais vīrs, apskatot viņas jaunākās Instagram fotogrāfijas, kož sev pirkstos. Vienīgais, kas bija jādara, lai būtu kopā ar tādu skaistulīti, bija viņu nevis pazemot, bet kļūt par atbalstu viņas ceļā uz jauno es.

 

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru