3 Zodiaka zīmes, kuras ir vienkārši radītas laulībām, Uzziniet, kuras sievietes ir labākās sievas…

Vēzis

Ja jums ir izdevies panākt Vēža zīmē dzimušas sievietes labvēlību, tad viņas mīlestība būs absolūta, bet viņa pati būs gatava iet jums līdzi kaut līdz pasaules galam.

Tādas sievietes jūtas vienmēr ir ļoti spēcīgas. Reizēm tas noved pie pārmērīga dramatisma. Bet tā ir neliela samaksa par to, lai dzīvotu paradīzē, kā tas aprakstīts “Tūkstots un vienā naktī”.

LASI VĒL: Vangas pareģojums trim veiksmīgākajām horoskopu zīmēm!

Ar viņu jūs jutīsieties kā karalis, kam apkārt ir garšīgi ēdieni un gādīgi koptas mājas ērtības. Katrs vīrietis gribētu pēc grūtas darba dienas apskaut tieši tādu sievieti.

Bērni viņai ir svēti, un tāpēc bieži vien viņa bērnu vajadzības liek augstāk par savējām.

No sava vīrieša viņa gaida glāstus, rūpes un godīgumu.

Lauva

Sieviete-Lauva ir spēcīga un stingra. Tas ir īsts kareivis, kam piemīt neticams spēks un spējas. Bet viņai vienalga blakus ir vajadzīgs kāds, kurš palīdzēs atvērt konservu bundžiņas vāku vai arī uzasinās nažus.

Jūs viņu apbrīnosiet. Bet viņa visās lietās, ko darīs jūsu labā, ieliks sevi visu. Ar viņu jūs, beidzot, uzzināsiet, kas ir īsta mīlestība. Pat tad, kad viņa dusmojas, viņa to dara savā ziņā apburoši.

Par saviem bērniem viņa ir gatava cīnīties ar lauvenes niknumu. Viņa pastāvīgi atrodas blakus, un, ja kāds centīsies viņiem kaitēt, viņam plāni klāsies.

No sava vīrieša viņa sagaida apbrīnu.

Šķir nākošo lapu un uzziniet trešo kandidāti

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru