4 gadu vecumā Oļu nozaga pustraka sieviete gados. Kā izveidojās meitenītes liktenis un vai viņa spēja atrast savus vecākus

Tatjana un viņas vīrs ir ļoti vienkārši lauku cilvēki. Bez Oļas ģimenē auga vēl divi vecāki bērni. Mēģinot atrast jaunāko, Tatjana iekrita lielos parādos. Sieviete naudu atdeva privātdetektīviem, kuri patiesībā izrādījās parasti krāpnieki.

Foto no  Яндекс.Картинки

Septiņus gadus Oļa dzīvoja kopā ar pusjukušu vecu sievieti vārdā Valentīna. Vecās sievietes mazmeita nomira, un viņa šādā veidā atrada viņai aizstājēju. Valentīna piegāja stacijā pie Olgas, kas tobrīd stāvēja viena pati un lūdza viņu iet viņai līdzi.

Pensionāre pirmsskolas vecuma meiteni aizveda uz Odesu – tālāk no nozieguma vietas. Viņas dzīvoja pagrabstāva dzīvoklī, kas piederēja Valentīnai, un kurš bija sliktā stāvoklī. Vecuma dēļ Oļa neapmeklēja skolu un vēlāk tas nenotika, jo uzņemšanas laikā viņai bija jāuzrāda dokumenti, kuru vecāka gadagājuma sievietei, protams, nebija.

Oļa ar mammu – foto no  Яндекс.Картинки

Toties Oļa apguva aktiermākslu un dažādu mūzikas instrumentu spēli. Valentīna padarīja Olgu par profesionālu ubagu. Ar ubagošanu viņa nodarbojās lielāko dienas daļu. Viņa aizgāja agri no rīta, atgriezās vēlu vakarā. Meitene ēda, kas pagadījās, dažreiz ēdienu saņēma baznīcā.

Izmantojot žurnālus, Valentīna mācīja Oļai lasīt. Šeit beidzās visas viņas rūpes. Meitene staigāja apkārt nemazgāta, gadiem valkāja vienas un tās pašas drēbes. Kamēr viņa bija maza, viņa bija pilnībā atkarīga no Valentīnas un uztvēra notiekošo par pašsaprotamu. Viņa neko neatcerējās par saviem vecākiem.

Jau pieaugusi Olga – kadrs no pārraides “Pirmajā kanālā”

11 gadu vecumā, pēc strīda ar Valentīnu, Oļa aizbēga pie savas draudzenes – čigānietes, ar kuru iepazinās uz ielas. Mēnesi meitene ubagoja uz ielas, līdz policijas pamanīja slāvu izskata meiteni.

Lasi arī: Vai arī tu ienīsti cepeškrāsns tīrīšanu? Ģeniāls knifiņš, kas liks šai virtuves ierīcei spīdēt un laistīties!

Oļa tika paņemta no ielas, viņas attēlu parādīja televīzijā – ja nu ir kāds, kurš viņu atpazīs. Atpazina kaimiņiene. Tatjanai radniecība ar meitu bija jāpierāda ar DNS starpniecību. Nebūt ne uzreiz Oļa sāka saukt savu māti par mammu, bet visas sliktās lietas ir aiz muguras. Viņa ātri kompensēja iekavēto laiku skolas programmā un jau 16 gadu vecumā iestājās koledžā.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru