4 gadu vecumā Oļu nozaga pustraka sieviete gados. Kā izveidojās meitenītes liktenis un vai viņa spēja atrast savus vecākus

Vecmāmiņai nomira mazmeita un viņa atrada viņai aizvietotāju – vienkārši nozogot pirmsskolas vecuma meitenīti kādam neuzmanīgam vīrietim.

Olga Menžeres 16 gadu vecumā – foto no  Яндекс.Картинки

Četrgadīgajai Olgai Menžeres vajadzēja ar tēti braukt pie vecmāmiņas uz kaimiņu ciemu. Bija pārāk auksts, lai stāvētu uz ielas un gaidīt nepieciešamo vilcienu. Meitenes tēvs nolēma doties uz staciju sasildīties. Oļa bija izsalkusi un lūdza tēti nopirkt viņai kaut ko ēdamu …

Lasi arī: Vīrietis ielika ķiploka galviņu burciņā un sāka to kratīt. Rezultāts – augstākās klases virtuves knifiņš!

Vīrietis, pārliecināts, ka nekas jau nenotiks, droši atstāja meiteni vienu, tā teikt “uz minūtīti”. Ar šo laiku pietika, lai Oļa pazustu bez pēdām uz veseliem septiņiem gariem gadiem.

Pēc tam vīrietis ne reizi vien sev pārmeta par neuzmanību. Viņš dzīvoja nomaļā ciematā, kur par bērnu zādzību gadījumiem uzzināja tikai televizorā. Viņš pat nevarēja iedomāties, ka tas varētu notikt ar viņa ģimeni.

Foto no  Яндекс.Картинки

Jau nākamajā dienā tiesībaizsardzības iestādes sāka meklēt meitenīti. Bet nekādu rezultātu nebija. Tatjana, Oļas māte, pati brīvajā laikā apceļoja visu maršrutu, pa kuru bija jādodas viņas vīram un meitai.

Apstaigāja dzelzceļa staciju, izjautāja vietējos tirgotājus un vienkāršus garāmgājējus – bet neviens, pilnīgi neviens nebija redzējis viņas Oļenku.

Lasi arī: Kulinārs sajauca tikai 3 vienkāršas sastāvdaļas, lai radītu izcilāko desertu pasaulē. Palutini arī sevi!

Pēc palīdzības Tatjana vērsās arī pie ekstrasensa. Svarīgs bija tikai viens jautājums – vai meitene ir dzīva? Viņai pateica, ka dzīva, bet atradīsies pēc kāda laika. Māte ticēja šarlatāna vārdiem, jo kā gan dzīvot bez cerības?

 

Ej uz nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru