46 gadu vecumā pāragri miris slavens mūziķis – sīkāk zināmi arī nāves apstākļi

Šodien medijos izskanējusi informācija, ka 46 gadu vecumā pēkšņi un pāragri miris slavens mūziķis – tiek ziņots arī par nāves apstākļiem.

Populārās ārzemju grupas “Slipknot” bijušais bundzinieks Džoijs Džordisons (Joey jordison) 46 gadu vecumā devies mūžībā, ziņo ārvalstu mediji.

Kā ziņo “Mirror”, mūziķa pārstāvji apstiprinājuši, ka viņš nomiris miegā. Tiesa pagaidām vēl nav zināms konkrēts nāves iemesls!

Iepriekš gan ziņots, ka Džordisons cieš no neiroloģiskas slimības, kura viņam ilgstoši netika diagnosticēta. Tā rezultātā viņš kādu brīdi nevarēja pat lietot savu kreiso kāju! Pēc rehabilitācijas gan viņš atveseļojās – ar medicīnisko palīdzību un intensīvu darbu sporta zālē!

Paziņojumā Džordisona ģimene pauž, ka ir astāta ar “tukšām sirdīm un neticamu sēru sajūtu”.

Esam satriekti dalīties ar ziņu, ka Džoijs Džordisons, bundzinieks, mūziķis un mākslinieks 2021. gada 26. jūlijā miegā devies mūžībā,” teikts ģimenes paziņojumā.

Lasi arī: Bricis brīdina par laikapstākļiem nedēļas otrajā pusē

Džordisons bija amerikāņu mūziķis un dziesmu autors, kurš vislabāk pazīstams kā metāla grupas “Slipknot” bundzinieks, kā arī šausmu panku grupas “Murderdolls” ģitārists.

Spread the love

Pievienot komentāru