55 gadus veca sieviete dzemdē pati savu mazmeitiņu. Līdz asarām aizkustinošs stāsts!

Patiess ir teiciens, ka bērni ir dzīves ziedi. Patiešām, gandrīz jebkuram pārim bērna piedzimšana kļūst par laimīgu un ilgi gaidītu notikumu. Mūsdienu medicīna pēdējā laikā ir tālu pavirzījusies uz priekšu, un pat tie dzīvesbiedri, kuri pirms 20-30 gadiem tika uzskatīti par bezcerīgi neauglīgiem, tagad var tikt pie bērniņa.

Protams, viens no vissvarīgākajiem sasniegumiem ir tāds, ka bērniņu var iznēsāt surogātmāte. Tikai ne visi pāri var viegli izlemt par labu šādam risinājumam. Tomēr ir kaut kā grūti pieņemt domu, ka nepazīstama sieviete iznēsās tavu mazuli. Bet ar mūsu stāsta varoņiem no Lielbritānijas viss izvērtās nedaudz savādāk…

Lasi arī: FOTO: vīrietis pats izremotēja superīgi savas mājas kāpņu telpu. Tagad kaimiņi ir ļoti pateicīgi

55 gadus vecā Emma Mailza nolēma palīdzēt savai meitai Treisijai kļūt par māti. Lieta tāda, ka jaunajai sieviete bija iedzimta patoloģija – viņa piedzima bez dzemdes. Mediķi atklāja meitenei šo defektu jau pusaudzes gados. Diemžēl iespēja, ka viņai varētu iestāties grūtniecība un viņa pati varētu iznēsāt bērnu līdzinājās nullei. Sieviete ļoti bēdājās, ka nekad nevarēs kļūt par māti.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru