6 labākie veidi, kā ķircināt vīrieti, lai viņš domātu tikai par tevi – tas tiešām strādā

Pasaki viņam, ko vēlies

Ja zināt, ko jums patīk darīt un kas jūs aizrauj, pastāstiet viņam, pat ja tā ir tikai ķircināšana. Dažas sievietes var par zemu novērtēt pavedināšanas spēku ar vārdiem. Nav nekā seksīgāka par to, ka dzirdēt, ko sieviete vēlas, kas viņu aizrauj… tas tiešām liek vīrietim aizdomāties par fizisko tuvību

 

Klusi runājiet par intīmām lietām

Viņam būs jāpieliecas, lai jūs klausītos, kas rada privātu telpu jums abiem. Vīriešiem klusās sievietes šķiet īpaši seksīgas. Viņa tad ir mazliet noslēpumaina, kas ir ļoti pavedinoši. Ir jāuzrauga vārdu izruna, intonācija un jāmēģina runāt zemās frekvencēs, it kā stiepjoties, dažreiz pārvēršoties čukstā.

Neaizmirstiet vienkāršā pieskāriena spēku

Tas nenozīmē, ka jums ir jāsatver viņa bicepss nāves tvērienā, taču viegls pieskāriens viņa rokai vai ceļgalam var izraisīt dzirksteles uzliesmojumu.

Lasi arī: Kādā vecumā zodiaka zīmes satiek savas dzīves galveno mīlestību – visinteresantākā situācijā ir Dvīņi un Jaunava

Ķermenim ļoti patīk, ja tam pieskaras, un tas ne tikai liek pacelties matiņiem uz kakla, bet arī iegūst spontānu krāsu, jo viņš to negaida. Ja vēlaties iesaistīties spēlē, ļaujiet šiem pieskārieniem izskatīties nejauši. Atstājiet viņu mierā ar domām par notiekošo un satraukumu.

 

Esi spontāna

Spontanitāte ir vilināšana. Nekas tā nesabojā intīmu mirkli kā pārmērīga lietu pārdomāšana. Ja jūtaties seksīgs, rīkojieties tā. Nedēļas dienas un naktis ir tik rutīnas, ka ir ļoti vilinoši, ja sieviete pārsteidz vīrieti ar pārsteiguma vizīti, pēdējā brīža nedēļas nogales plāniem vai pat vienkārši spontānu telefona zvanu.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru