Kā 30 aprīlī gaidāmais saules aptumsums ietekmēs mūsu ikdienu un kurš būs īpaši neaizsargāts

Pazīstamā speciāliste Kažeta Ahmetžanova ir pārliecināta, ka 30. aprīlis mums katram būs nozīmīga diena. Šī ir diena, kad notiks Saules aptumsums un tas ietekmēs daudzas ikdienas jomas. 

Ekstrasense K. Ahmetžanova atgādina Saules aptumsums būs pulksten 22:28. Tas izies cauri Vērša 10. pakāpei. Šo parādību būs iespējams novērot tikai Dienvidamerikā un Antarktīdā.

Tomēr šī astroloģiskā notikuma ietekmi izjutīs gandrīz ikviens. Īpaši neaizsargātas un jūtīgas būs fiksētā krusta zīmes – Vērsis, Lauva, Skorpions un Ūdensvīrs.

Aptumsums var būt sākumpunkts lielām pārmaiņām katra no mums dzīvē. Pirmkārt, visakūtākā būs finanšu tēma. Taču šajā periodā pieņemtie lēmumi ietekmēs notikumus tikai līdz augusta vidum.

Tāpat svarīgas tēmas būs mājoklis, īpašums, īpašums. Garīgi jautājumi kļūs svarīgi.

Lasi arī: Kādā vecumā zodiaka zīmes satiek savas dzīves galveno mīlestību – visinteresantākā situācijā ir Dvīņi un Jaunava

Aptumsuma laikā gandrīz katram no mums būs lieliska intuīcija. Pateicoties tam, jūs varat tikt galā ar aktuālu problēmu risināšanu. Visās darbības jomās jāuzticas intuīcijai.

Šajā laikā vari sākt dzīvi no jauna, meklēt jaunus naudas pelnīšanas veidus, veidot sadarbību ar jauniem biznesa partneriem. Būs arī interesanti biznesa priekšlikumi. Visi pasākumi būs veiksmīgi un vedīs mūs uz jaunu dzīvi.

 

Tomēr ir arī sliktās ziņas…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru