6 labākie veidi, kā ķircināt vīrieti, lai viņš domātu tikai par tevi – tas tiešām strādā

Dažreiz mijiedarbība ar vīrieti veidojas pati no sevis, un jūs nepieliekat daudz pūļu, lai nonāktu pie abpusēja rezultāta.

Tajā pašā laikā fiziska tuvība ir vairāk nekā pats akts. Fiziska tuvība atstāj mums vietu spēlei, ko varam spēlēt savā labā. Psiholoģe Aleksandra Herisa  lasītājiem pastāstījusi par sešiem veidiem, kā ķircināt vīrieti, lai viņš visu laiku domātu par tevi.

 

Pavedināšanas procesā esi tu pati

Nav nekā vilinošāka par sievieti, kas ir labi izturējusies un izstaro pievilcību. Tas nozīmē, ka viņa jūtas ērti savā ķermenī un zina, ko vēlas no vīrieša. Neizliecies, nemaini ierasto runas manieri, tikai jāzina par saviem galvenajiem trumpjiem.

Lasi arī: Kādā vecumā zodiaka zīmes satiek savas dzīves galveno mīlestību – visinteresantākā situācijā ir Dvīņi un Jaunava

Vēl viens svarīgs punkts ir plastiskums un izturēšanās. Ne velti balerīnas turēja mājās kaķus, lai no tiem mācītos grāciju. Izbaudi. Neuztraucieties, nemirgojiet, mēģiniet vienmēr rīkoties pārliecinoši un mierīgi, taču ir svarīgi nepārspīlēt. Ja randiņā 10 minūtes turat dakšiņu pie mutes, iztēlojoties sevi kā seksīgu slinku kaķi, tad var darboties pretējs efekts.

Izmantojiet apģērbu un stāju savā labā

Jūs varat uzreiz izskatīties vilinošāk, vienkārši paraustot plecus, paceļot zodu un veidojot acu kontaktu. Un neaizmirstiet, ka arī pareizais apģērbs var dot jums priekšrocības.  Šajā brīdī jums vajadzētu pilnībā aizmirst par saviem kompleksiem. Tici man – lielākā daļa vīriešu nepamana atšķirību 2-3 izmēros.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru