Šamane Kažeta Ahmetžanova atklājusi, kā un cik ļoti 30. aprīlī gaidāmais Saules aptumsums ietekmēs tavu likteni

Šamane un gaišreģe Kažeta Ahmetžanova izteikusies par gaidāmo Saules aptumsumu, kas notiks 2022. gada 30. aprīlī atklājusi daudzus notikumus un rakursus, kas būtiski ietekmēs cilvēkus.

Kā tieši? Izlasi rakstu lai uzzinātu!

Saules aptumsums notiks 2022. gada 30. aprīlī. Tas notiks Vērša desmitajā pakāpē. Šo debesu notikumu var novērot tikai Dienvidamerikā un Antarktīdā. Neskatoties uz to, aptumsuma ietekmi izjutīs visi zemeslodes iedzīvotāji, saka Kažeta Ahmetžanova.

Lasi arī: Andžela Perla nosaukusi piecus maija lielākos veiksminiekus pēc zodiaka – viņus gaida īsta laime

Visvairāk šajā periodā ievainojami kļūs Vērsis, Lauva, Skorpions un Ūdensvīrs – cilvēki, kuru kartēs ir punkti un planētas, kas šķērso piecus līdz piecpadsmit grādus no viņu zvaigznājiem.

 

Saules aptumsums 30. aprīlī būs sākums daudziem liktenīgiem procesiem, tostarp pasaules ekonomikā. Priekšplānā izvirzīsies finanšu tēma. Lēmumi un darbības šajā jomā stāsies spēkā tikai līdz 2022. gada augusta vidum.

Tāpat kā jebkurš cits aptumsums, arī šis nesīs milzīgas izmaiņas – lielas un svarīgas. Priekšplānā izvirzīsies jautājumi, kas saistīti ar naudu, īpašumu, mantu, jūtām un garīgām vērtībām.

Šī saules aptumsuma laikā pamodīsies intuīcija, kas kļūs par uzticamu palīgu daudzu jautājumu risināšanā. Izvēloties jaunu ceļu, ieklausies savā iekšējā balsī un virzi savu enerģiju uz radīšanu.

Astroloģe iesaka…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

Pievienot komentāru