9 lietas, kas jums jāizdara 20 gados, lai jau 30 kļūtu par miljonāru

Mēs esam apkopojuši 9 galvenās lietas, kuras ieteikuši tie cilvēki, kas par miljonāriem kļuva agrā vecumā, kā arī stāstījuši tie cilvēki, kas apmācīja “paštaisītos” miljonārus. Mēs nevaram jums garantēt tūlītēju miljonāra statusu, taču šie ieteikumi noteikti noderēs jūsu finansiālās situācijas uzlabošanai.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kuri ir vislabākie autovadītāji. No viņiem ir jāņem piemērs!

Noskaņojiet sevi peļņai
Ar vienu ekonomēšanu vien miljonu nenopelnīsiet – par to ļoti pārliecināts ir Grants Kardons, kas 21 gada vecumā bija bankrotējis un parādos līdz ausīm, bet jau 30 gadu vecumā kļuva par miljonāri. Pirmais solis – koncentrēties uz savas peļņas palielināšanu. Iemācieties saredzēt papildu ienākumu iespējas, pasīvos ienākumus, veiciet pirmos soļus sava biznesa uzsākšanā.
Izveidojiet vairākus ienākuma avotus
Pēc ekspertu novērtējuma, miljonāriem ir vismaz trīs ienākumu avoti. Tā var būt nekustamo īpašumu noma, naudas ieguldīšana akcijās, kaut kāda biznesa piederēšana. Tas ne tikai veicina lielu peļņu, bet arī rada stabilitāti tad, ja kādā no jūsu biznesiem kaut kas noiet greizi.
Ekonomējiet, lai investētu, nevis ekonomēšanas pēc
Kardons ir pārliecināts, ka vienīgais iemesls, kādēļ vajadzētu ekonomēt naudu, ir tādēļ, lai to pēcāk kaut kur ieguldītu. Šo naudu uzreiz nepieciešams kaut kur ieguldīt, lai tā nerēgotos jums acīs un jūs nevēlētos to iztērēt. Nolieciet to prom no savas redzesloka, lai šī nauda nespētu traucēt jums koncentrēties uz pirmo soli – naudas peļņu.
Netērējiet pārāk daudz naudas ārišķīgiem atribūtiem
Kamēr vien jūs tiešām nekļūsiet par miljonāriem, kas nopelnījuši kaut vai savu pirmo miljonu, nav ieteicams steigt iegādāties dārgu mašīnu, dārgu dzīvokli vai māju, pulksteni utt. Izveidojiet stabilu ienākumu avotu un naudas plūsmu, bet tikai pēc tam lutiniet sevi. Pašlaik gan iztieciet ar to, ar ko esat iztikuši līdz šim.
Izmainiet savu attieksmi pret naudu
Noslēpums ir pavisam vienkāršs – domājiet. Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka viņi nav spējīgi kontrolēt to, ka paliks bagāti, taču bagāti cilvēki zina, ka naudas pelnīšana ir iekšējs darbs ar sevi pašu.
Investējiet sevī
Visdrošākais ieguldījums ir ieguldījums savā nākotnē, tā saka Takes Hjūzs, kas par miljonāri kļuva 22 gadu vecumā. “Kaut vai 30 minūtes dienā lasiet, klausieties kaut ko noderīgu, kad braucat pie stūres, meklējiet sev paraugus un skolotājus. Jums nav jābūt savas jomas speciālistam, jums vienkārši ir jābūt labi informētam ģēnijam, kas spēj runāt teju par visu, un vienalga, vai tās būtu finanses, politika vai sports. Ieelpojiet zināšanas kā gaisu un vienmēr tiecieties pēc jaunām zināšanām.
Liela daļa mūsdienu miljonāru ir lieli grāmatu mīļi. Piemēram, investors Vorens Bafets atklāja, ka 80% viņa darba dienas aizņem lasīšana.
Uzstādiet sev mērķus un vizualizējiet to realizēšanos
Ja jūs vēlaties daudz pelnīt, jums ir jābūt noteiktam mērķim un detalizētam plānam, kā to sasniegt. Nauda nerodas ne no šā, ne no tā – lai tās iegūtu, būs jāstrādā. Bagāti cilvēki nostāda sevi uz bagātību iegūšanas viļņa. Lai to izdarītu, nepieciešama uzmanība, drosme, zināšanas un daudz pūles, tā atzīsts miljonārs T. Harvs Ekers. Daudzi cilvēki gluži vienkārši nezina, ko vēlas. Bagāti cilvēki zina, ka vēlas bagātības, tādēļ nekaunas no tā.
Komunicējiet ar cilvēkiem, kas jūs iedvesmo un apbrīno
Uzņēmējs Endrū Karnegi, kurš sāka no nulles, pirms kļuva par ASV bagātāko cilvēku, ir pārliecināts, ka nepieciešams būt talantīgu cilvēku klātbūtnē, lai spētu no viņu radošā prāta iespaidoties arī paši. Mēs esam tie, ar kuriem pēcāk kāds cits vēlēsies komunicēt. Tā ir patiesība, ka bagātie cilvēki par naudu domā daudz citādākā līmenī, nekā vidējā klase, tieši tādēļ komunikācija ar šādiem cilvēkiem ir pat ļoti svētīga.
Tiecieties pēc 10 miljoniem, nevis viena
“Mana vienīgā, pati lielākā finansiālā kļūda bija tāda, ka es nedomāju pārāk globāli,” piebilst Kardons. “Iesaku jums nostādīt sevi uz lielāku mērķi, nekā tikai vienu miljonu. Šajā pasaulē nav naudas nepietiekamība, taču pietrūkst cilvēku, kas domātu pietiekoši globāli.”

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru