97% Nivea krēmu lietotāji nezina šī produkta galvenās īpašības – lūk, kādas tās ir!

To var izmantot ne tikai tā pamata nolūkā…

Lasi vēl: Šis visticamāk būs liels pārsteigums ikvienam ”Ekstrasensu cīņu” skatītājam

Nivea krēmi klasiskajos zilās krāsas iepakojumos – ļoti izplatīts līdzeklis ne tikai sieviešu, bet arī vīriešu vidū. Taču mūsu redakcija vēlas jūs informēt, ka šo krēmu var izmantot arī daudzos citos nolūkos.

Pret ādas novecošanos
Piesakiet grumbiņām karu, izmantojot Nivea krēmus. Pirms gulētiešanas uzklājiet mazliet krēmu tajās vietās, kurās manāt rodamies grumbiņām. Jau pavisam drīz jūs pamanīsiet atšķirību.
Nogludina strijas
Lai novērstu strijas, kuras radušās pēc grūtniecības, ir ieteicams katru dienu uzklāt uz vēdera, kājām un dibena Nivea krēmu. Šis krēms iedarbojas tik pat labi, kā speciālie krēmi pret strijām.
Noņem melnos lokus zem acīm
Ja gadījumā jau vairākas naktis tiek traucēts miegs, visticamākais, ka no rīta pamodīsieties ar ne visai patīkamu dāvanu zem acīm – melniem lokiem. Šādus lokus zem acīm ir ļoti grūti noslēpt, tādēļ vislabāk jau laikus izvairīties no tā. Pirms gulētiešanas iesmērējiet apļveida kustībām Nivea krēmu tieši zem acīm. Jūs manīsiet izmaiņas jau nākamajā rītā.
Kosmētikas noņemšanai
Ja jums mājās ir Nivea krēms, tad droši varat aizmirst par kosmētikas noņēmēju. Uzlieciet mazliet Nivea krēmu uz vates diska un noņemiet ar to nost kosmētiku. Šis krēms noņem pat ūdensnoturīgu kosmētiku.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru