Vecāki sākuši nopietni uztraukties no kā ir taisītas viņu bērnu autiņbiksītes

Vecāki izlasot šo rakstu sāk celt paniku par to ko viņiem nākas pirkt un vilkt saviem bērniem. 

Lasi vēl: 97% Nivea krēmu lietotāji nezina šī produkta galvenās īpašības – lūk, kādas tās ir!

Ar katru dienu cilvēki saprot cik tomēr daudz planēta cieš no izmestajiem atkritumiem dabā. Iespējams, ka kāda neliela fabrika Ķīnā gribēja kā labāk, taču tā vietā cilvēki sāka celt paniku pret šiem darbiniekiem un viņu darbu.

Lieta tāda, ka Ķīnā ļoti bieži notiek pārbaudes, kuru laikā tiek noskaidrots kā šīs fabrikas strādā un ar kādiem materiāliem. Bieži šādās pārbaudēs nāk klajā pat neticamais! Tieši šādi notika arī šoreiz!

Ķīnas pilsētiņā atrodas fabrika, kurā ražo bērnu autiņbiksītes. Šīs autiņbiksītes tiek izsūtītas pa visu pasauli un nevienam pat neienāca prātā, ka viņas tiek taisītas no sapelējušiem, smirdīgiem, nolietotiem atkritumiem.

Lasi vēl: Ar slēptās kameras palīdzību šī aprūpētāja tika atmaskota. Kā tādam cilvēkam var būt sirds?

Ar slēpto kameru palīdzību tika noskaidrots, ka darbinieki jaunu autiņbiksīšu ražošanai izmanto vecās bērnu un pieaugušo autiņbiksītes. Jā, tas tiešām izklausās neticami un pretīgi!

Atliek tikai minēt no kurienes viņi ir ņēmuši šos atkritumus. Iespējams fabrikas īpašniekam bija sadarbība ar kādu veco ļaužu pansionātu vai kādu citu iestādi, kur iegūt vecās, nolietotās autiņbiksītes. Iedzīvotāji, kuri dzīvo tuvumā šai fabrikai atzīst, ka smaka bijusi neizturama un viņi labprāt uzturējās kur citur nevis mājās.

Nesaprotami kāpēc iedzīvotāji necēla paniku un nesūdzējās varas iestādēm par neciešamo smaku.

Tagad šī fabrika tiks slēgta un no veikala plauktiem tiks izņemti visa viņu ražotā prece, bet vai tas ir uz ilgu laiku?

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru