Ķīniešu horoskops 2022: kuros gados dzimušos sagaida neticama veiksme Tīģera gadā

Ķīniešu horoskops 2022: kuras no  zīmēm sagaida neticama veiksme Tīģera gadā

Par 2022. gada simbolu kļūs Melnais Ūdens Tīģeris. Šis ir cēls dzīvnieks, kurš atnesīs veiksmi tiem cilvēkiem, kuri nesēdēs uz vietas un būs gatavi riskēt. Atbildīgums un pārliecība atnesīs veiksmi Jaunā gadā.

Astrologi vēsta, ka saskaņā ar ķīniešu kalendāru Jaunais gads iestāsies 1. februārī. Tajā brīdī Tīģeris pārņems vadību un atnesīs īpašu veiksmi piecām zīmēm Austrumu horoskopā.

 

Žurka (1948., 1960., 1972.,1984., 1996., 2008., 2020. gadā dzimušie)

Tīģera gadā varēs rēķināties ar labvēlīgu lietu iznākumu ikvienā lietā. Šos zīmes pārstāvjus veiksme pavadīs radošā sfērā. Pat cilvēkiem, kuri tieši nav saistīti ar radošām jomām, šis gads kļūs par pacēluma periodu.

Lasi arī: Šo 3 Zodiaka zīmju sievietes visbiežāk mēdz būt ir īstas čūskas

Ļaujoties fantāzijai, būs iespējams sasniegt finansiālus panākumus un uzplaukumu. Privātajā dzīvē Žurkām viss noritēs ļoti labi, attiecībās valdīs mīlestība un sapratne. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem neiesaka izrādīt iniciatīvu, jo laime pati viņus atradīs.

 

Tīģeris (1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010. gadā dzimušie)

Tīģeris arī var gaidīt veiksmīgu gadu. Brīžos, kad valda ūdens stihijas, svarīgi nesteidzināt notikumus, ļaujot visam notikt savā lakā. Svarīgi ir rūpīgi pārdomāt visus lēmumus un paļauties uz intuīciju.

Iekšējā balss varēs ievirzīt jūs vajadzīgajā virzienā, īpaši mīlestības un karjeras jautājumos. Jaunā gadā vajag parūpēties par savu veselību un atvadīties no kaitīgajiem ieradumiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pašiem lielākajiem veiksminiekiem

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru