Populārā astroloģe Vasilisa Volodina brīdinājusi visus par svarīgām pārmaiņām pasaulē

Slavenā krievu astroloģe Vasilisa Volodina brīdinājusi visus, ka tuvojas liela mēroga izmaiņas pasaules dienaskārtībā. Ko tas nozīmē un kad tie notiks, vēsta astroloģes jaunā prognoze.

Populārā astroloģe Vasilisa Volodina savā jaunajā prognozē norādīja, ka pasaules procesos gaidāmas lielas pārmaiņas. Viņa norādīja, ka parādīsies jaunas personas un “spēlētāji”, dažādas situācijas, kas būs tieši saistītas ar gaidāmajām globālajām pārmaiņām.

Lasi arī: Šo 3 Zodiaka zīmju sievietes visbiežāk mēdz būt ir īstas čūskas

Pēc Volodina prognozēm, pirmajiem vērienīgo maiņu augļiem vajadzētu būt jau 2022. gada oktobra pēdējās desmit dienās un novembra pirmajās desmit dienās. Eksperts skaidroja, ka tas būs svarīgākais pavērsiens politiskajā sfērā. Tāpēc jums ir jābūt gatavam tam.

 

Kad  gaidāmas svarīgas pārmaiņas

Vasilisa Volodina atzīmēja, ka ar pārmaiņām viņa domā ne tikai pozitīvus notikumus. Pastāv liela varbūtība, ka daži procesi var pat virzīties sliktākā gultnē. Vai vienkārši atgriezieties pie tiem, kas bija pirms dažiem mēnešiem. Tieši šis laiks būs sākums nākotnes svarīgu ciklu un pārmaiņu ieklāšanai.

Īpaši negatīvo gultni viņa atzīmē Krievijas kontekstā…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru