Latvijas vadošā kafijas grauzdētava “Rocket Bean Roastery” iegūst sudraba medaļu “The Aurora International Taste Challenge 2022” konkursā

Latvijā dibinātais kafijas ražotājs “Rocket Bean Roastery” ir ieguvis sudraba medaļu vērienīgajā – “The Aurora International Taste Challenge 2022 – A record year with superb products” – konkursā ar savu produktu “Cold brew Coffee Kombucha” (Auksti brūvētas kafijas kombuča), kas radīta sadarbībā ar pašmāju kombučas dzērienu ražotāju “Rudy’s”.

Ceturtais ikgadējais “Aurora International Taste Challenge” notika 2022.gada augusta vidū netālu no Stelenbošas, Dienvidāfrikā, lai izceltu un godalgotu kvalitatīvus pārtikas produktus.

Šis pasākums atzīst un apbalvo pārtikas produktu izcilību starptautiskā mērogā, palīdzot patērētājiem ar pārliecību iegādāties godalgotus, profesionāli novērtētus produktus.

“Cold brew Coffee Kombucha” ir radīta no auksti brūvētas specialty kafijas ražošanā, izmantojot inovatīvo Hard Tank tehnoloģiju, ko 2020.gadā Speciality Coffee Asociācija atzina par “Labāko inovāciju” globālajā kafijas industrijā.

Tradicionāli kombučas dzērieni tiek ražoti, fermentējot tēju. Savukārt “Rocket Bean Roastery” un “Rudy’s” piedāvā kombuču, dabīgi raudzētu no auksti brūvētas kafijas, nepievienojot cukuru. Fermentācijas process norit uz kafijas dabīgo cukuru bāzes. Tādējādi šī kombučas versija ir unikāla ar to, ka tā nesatur alkoholu, cukuru, kā arī ir 100% dabīga un 100% keto.

Spread the love

Pievienot komentāru