Aculiecienieks šodien novērojis ļoti nepatīkamu un pat pretīgu atgadījumu Akropolē, kā tā var?

Kas to būtu domājis, bet tikai vēl pirms nedēļas atvērtais lielvekals jeb tirdzniecības  centrs Akropole jau atkal nebeidz pārsteigt, jo katru dienu apmeklētāju šeit ir vairāk nekā saprašana. Tomēr šoreiz atkal nākas saskarties ar dažādām neērtībām, šoreiz atgadījums ir bijis pietiekami liels, lai ko tādu noklusētu.

Ir tikuši uzņemti specifiski kadri, kuros acīmredzami ir redzams, kā rīkojies, iespējams, Akropoles tirdzniecības centrā esošs apsargs. Twitterī šodien ticis publicēts video, kurā skaidri un gaiši redzams, kā lielveikalā esošs apsargs ar specifiskiem paņēmieniem meties virsū veselām divām personām. Apsargs vienkārši uzlidoja viņiem virsū!

Video autors izteicies, ka pēc visu aculiecieniku teiktā konfliktā esot iesaistīta pusaudze, kura ir bijusi alkohola reibumā, pēc brīža esot iesaistījusies arī Latvijas valsts policija.

Diemžēl, pašlaik gan nav zināms, kas notika tālāk, taču video acīmredzami ir redzams, kā apsargs vienkārši uzlido virsū iesaistītajai personai, tas ir jāredz! Video ir zemāk :

Spread the love

Pievienot komentāru